LEVEL8540

Samen met de gemeenten Wevelgem en Wervik haalden we een subsidie op binnen de projectoproep van Vlaanderen 'gemeente zonder gemeentehuis: naar een open, nabij en loketvrij huis van de gemeente'. Nogal een lange werknaam, dus herdoopten we dit project tot 'LEVEL8540'. Want samen willen we onze dienstverlening en infrastructuur naar het volgende level brengen. En dat steeds op het niveau van onze doelgroepen, hun wensen en onze ambities. Op deze pagina ontdek je meer over de inhoud, aanpak en participatiemogelijkheden van dit project.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project of heb je zin om samen met ons te dromen over het gemeentehuis van de toekomst? Bezorg ons jouw gegevens via onderstaande knop en dan houden wij je graag op de hoogte. Hou ook steeds onze traditionele communicatiekanalen (website, sociale media, infomagazine ...) in de gaten voor updates en meer nieuws.

Ik heb interesse

Dit project werd mogelijk gemaakt dankzij subsidiĆ«ring door Gemeente zonder Gemeentehuis, een project van Vlaamse Veerkracht, het relancebeleid van de Vlaamse Regering dat gefinancierd werd door de Europese Unie via NextGenerationEU.