Horecazaak Gaverkasteel zoekt uitbater

Gepubliceerd op Woensdag 13 november
13 december 2019

De gemeente Deerlijk zoekt een nieuwe, gemotiveerde uitbater voor de horecazaak in de stalling van het Gaverkasteel, het pand waar het restaurant Meetjes Talore tot voor kort zat. Jouw kandidatuur indienen kan tot vrijdag 13 december om 11.00 uur.

Je kan die kandidatuur enkel indienen door het volgende inschrijvingsformulier ingevuld en ondertekend in te dienen:

Inschrijvingsformulier uitbating horecazaak Gaverkasteel

Bezorg ons 1 origineel en 1 kopie gericht aan: Gemeente Deerlijk, Harelbekestraat 27, 8540 Deerlijk. Jouw kandidatuur kan je indienen onder definitief gesloten omslag tegen ontvangstbewijs bij de aankoopdienst in het gemeentehuis. Je mag ze ook versturen via de post als gewoon of aangetekend stuk, in een tweede definitief gesloten omslag. Op beide omslagen moet de volgende vermelding staan: 'Uitbatingsrecht Horecazaak Stalling Gaverkasteel - datum indienen kandidatuur 13 december 2019 voor 11.00 uur'.

Infoavond gemist?

Op maandag 25 november legden we in detail uit wat het inhoudt om de horecazaak aan het Gaverkasteel uit te baten. Infoavond gemist? Geen nood. Hieronder vind je de presentatie die we die avond gaven, samen met de plaatsbeschrijving.

Presentatie infoavond

Plaatsbeschrijving

Bezoekmoment

Als je het gebouw met eigen ogen wil zien, dan kan je vrij langskomen op het bezoekmoment op maandag 9 december van 10.00 tot 12.00 uur en van 16.00 tot 18.00 uur. Inschrijven is niet nodig.

Meer info

Lees de selectieleidraad of contacteer de verantwoordelijke aankopen en contractbeheer.