UiT in Deerlijk

midzomer

logo_uitindeerlijk

Je gaat graag uit in de eigen gemeente, maar je weet niet meteen waar naartoe? Je bent geen huisduif, dus je feest wel eens op een fuif? Je leest veel en gaat ook graag naar het toneel? Dan is UiTinDeerlijk de ideale partner om je te gidsen in het vrijetijdsaanbod van je eigen gemeente. Snuister eens in onze UiTagenda en maak er een leuke uitstap van.

UiTagenda Deerlijk

bUiTen Deerlijk

Als je even onder de kerktoren weg wil - of het nu de Sint-Columbakerk in het centrum, de Onze-Lieve-Vrouw Onbevlekt Ontvangen in Sint-Lodewijk of Sint-Anna in de Molenhoek is - dan vind je vast en zeker je gading in de vrijetijdsaanbod van de regio en meer.

logo uit in regio Kortrijklogo uit in Vlaanderen

Zelf activiteiten invoeren

UiTdatabankOrganiseer je zelf een leuke activiteit en vind je dat iedereen dat mag weten. Leef je dan UiT en voer zelf je activiteit in de UiTdatabank in. In één klap verschijnt je evenement op www.uitindeerlijk.be, www.uitinregiokortrijk.be, www.uitinvlaanderen.be en tal van andere publicaties.

Eerste hulp bij UiTgevallen

Weet je niet precies hoe het moet? Bekijk dan het verhelderende filmpje of lees de handleiding 'Invoeren in de UiTdatabank'.