Nieuws - meest recent

Iedereen heeft wel zo’n plekje waar hij zich goed voelt. Een hoekje in je tuin of een knusse zetel in je woonkamer. Maar daar blijft het vast niet bij. Zonder er echt bij stil te staan, word je instant gelukkig op dat ene plekje in het park. Voel je je weer opgeladen na een wandeling tussen de velden, of kan je eindeloos genieten van dat ene vergezicht.

De mantelzorgwerking van Deerlijk wil de mantelzorgers uit Deerlijk of die actief zijn in Deerlijk, een hart onder de riem steken. 

Een mantelzorger is iemand die kosteloos en belangloos zorgt voor een zorgbhehoevende persoon uit zijn omgeving. Dit kan een partner, buur, ouder, vriend ... zijn.

 

Wist je dat gezonde en fitte werknemers beter presteren, langer inzetbaar zijn en minder verzuimen? Geloof ook jij in de kracht van een kwalitatief gezondheidsbeleid? Zet jij binnen jouw bedrijf al in op gezondheidsbevorderende projecten?

In samenspraak met wijkwerkorganisator W13 en de collega’s van OCMW Anzegem, gaat OCMW Deerlijk over tot aanwerving van een wijkwerkcoach/trajectbegeleider. Het gaat om een combinatie van 2 halftijdse functies met tewerkstelling in Deerlijk en Anzegem.

Datum indiensttreding

  • halverwege juli 2018

Ons aanbod

Een vast loon in een stabiele en aangename werkomgeving, maaltijdcheques, fietsvergoeding …

1 reacties

De Pamperbank organiseert de herverdeling van luieroverschotten voor gezinnen met een beperkt inkomen. In Deerlijk kan je jouw (ongebruikte) luiers afleveren in de volgende inzamelpunten van de Pamperbank:

Over welke brandstof gaat het?

  • huisbrandolie
  • verwarmingspetroleum (type c)
  • bulkpropaangas

De brandstof moet geleverd zijn tussen 1 januari en 31 december 2016.