Nieuws - meest recent

29/03

Schepen van senioren, Louis Vanderbeken, geeft zijn visie over het seniorenbeleid voor de komende jaren en zal spreken over 'Inspraak voor Deerlijkse senioren'.

Er zal uitgebreid aan bod komen hoe wij u in deze legislatuur willen betrekken bij het beleid (seniorenraad, participatietrajecten,...).

Na de uiteenzetting zal er ook nog tijd zijn om wat na te kaarten met een drankje.

Wanneer en waar?

Vrijdag 29 maart om 17.00 uur in OC d’Iefte

14/02

Er wordt verondersteld dat je als weggebruiker de verkeersregels goed kent en correct kan toepassen. In het dagelijks verkeer ervaren we dat dit niet altijd gemakkelijk is.

Ken jij alle verkeerstekens? Ken je de bevelen van de bevoegde personen? Hoe zit het met voorrang?

Wanneer?

Donderdag 14 februari van 14.00 tot 16.00 uur

Waar?

OC d'Iefte zaal 2 en 3

Kostprijs?

Gratis

DONAH is een ondersteuningsnetwerk voor senioren en hulpbehoevenden. Vrijwilligers vervullen sociale taken zoals vervoer in nood en verjaardagsbezoekjes bij 80-plussers.

Start het nieuwe jaar met een goed voornemen en word vrijwilliger voor DONAH! Breng minder mobiele mensen naar hun dokter, kapper … Ga samen boodschappen doen of breng een verjaardagsbezoekje aan een jarige tachtiger.

Iedereen heeft wel zo’n plekje waar hij zich goed voelt. Een hoekje in je tuin of een knusse zetel in je woonkamer. Maar daar blijft het vast niet bij. Zonder er echt bij stil te staan, word je instant gelukkig op dat ene plekje in het park. Voel je je weer opgeladen na een wandeling tussen de velden, of kan je eindeloos genieten van dat ene vergezicht.

De mantelzorgwerking van Deerlijk wil de mantelzorgers uit Deerlijk of die actief zijn in Deerlijk, een hart onder de riem steken. 

Een mantelzorger is iemand die kosteloos en belangloos zorgt voor een zorgbhehoevende persoon uit zijn omgeving. Dit kan een partner, buur, ouder, vriend ... zijn.

 

Wist je dat gezonde en fitte werknemers beter presteren, langer inzetbaar zijn en minder verzuimen? Geloof ook jij in de kracht van een kwalitatief gezondheidsbeleid? Zet jij binnen jouw bedrijf al in op gezondheidsbevorderende projecten?

In samenspraak met wijkwerkorganisator W13 en de collega’s van OCMW Anzegem, gaat OCMW Deerlijk over tot aanwerving van een wijkwerkcoach/trajectbegeleider. Het gaat om een combinatie van 2 halftijdse functies met tewerkstelling in Deerlijk en Anzegem.

Datum indiensttreding

  • halverwege juli 2018

Ons aanbod

Een vast loon in een stabiele en aangename werkomgeving, maaltijdcheques, fietsvergoeding …

1 reacties

De Pamperbank organiseert de herverdeling van luieroverschotten voor gezinnen met een beperkt inkomen. In Deerlijk kan je jouw (ongebruikte) luiers afleveren in de volgende inzamelpunten van de Pamperbank:

Over welke brandstof gaat het?

  • huisbrandolie
  • verwarmingspetroleum (type c)
  • bulkpropaangas

De brandstof moet geleverd zijn tussen 1 januari en 31 december 2016.