W13 zoekt nieuwe medewerkers

Gepubliceerd op Vrijdag 02 oktober 2020

W13, de vereniging van het CAW en de 14 OCMW's van Zuid-West-Vlaanderen, waaronder dat van Deerlijk, heeft twee openstaande vacatures. Het gaat over een medewerker wonen en een communicatiemedewerker.

Medewerker wonen (B1-B3), contractueel, onbepaalde duur, voltijds

De medewerker wonen staat je in voor de uitbouw van de Regionale Woonclub Zuid-West-Vlaanderen en het Energiehuis 2.0, in samenwerking met het team Wonen en Energie. Je bouwt onder meer de back office van het Energiehuis 2.0 uit. Vormingen organiseren is een belangrijke opdracht. Je bent ook verantwoordelijk voor het concretiseren en implementeren van diverse acties rond energiearmoede.

Profiel
  • Je hebt een bachelordiploma of minimum 2 jaar relevante ervaring.
  • Je bent een geboren teamplayer, netwerker en je hebt zin voor initiatief.
  • Je zoekt gericht naar oplossingen voor de problematiek van kwetsbare doelgroepen.
  • Je denkt graag mee over acties en initiatieven om de positie van kwetsbare huurders en mensen geconfronteerd met energiearmoede structureel te verbeteren en voert deze ook planmatig uit.
Solliciteren

Stuur een motivatiebrief en uitgebreid CV, samen met een kopie van je diploma en het ingevuld sollicitatieformulier naar vacatures@welzijn13.be. Dat kan tot en met 8 november 2020.

Communicatiemedewerker (B1-B3), contractueel, onbepaalde duur, halftijds

Als communicatiemedewerker ben je verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van W13. In samenwerking met het team stel je een intern communicatieplan op. je implementeert dit geïmplementeerd op alle niveaus in de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van een extern communicatieplan en zorgt voor een sterke bedrijfscommunicatie en huisstijl. Je zet W13 extern op de kaart.

Profiel
  • Je hebt een bachelordiploma of minimum 2 jaar relevante ervaring.
  • Je hebt ervaring op het vlak van communicatie, bent een geboren teamplayer en kan op verschillende vlakken ondersteuning bieden aan het team.
  • Je hebt een vlotte pen en beschikt over mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
  • Je bent een planner met zin voor initiatief en creativiteit.
  • Je beheerst de noodzakelijke softwaretoepassingen en je bent thuis in de digitale marketing en sociale media.
Solliciteren

Stuur een motivatiebrief en uitgebreid CV, samen met een kopie van je diploma en het ingevuld sollicitatieformulier naar vacatures@welzijn13.be. Dat kan tot en met 11 oktober 2020.

Meer info

De bovenstaande uitleg over bovenstaande vacatures is heel beperkt. Op www.welzijn13.be vind je een infobundel met alle nodige info over W13, de functies, de toelatings- en aanwervingsvoorwaarden en het verloop van de selectie.

Met vragen over de inhoud van de functie of de selectieprocedure kan je terecht bij de directeur van W13, kim.vanbelleghem@welzijn13.be, 0499 77 90 84.