HALLO8540

Gemeentelijk infomagazine

Vanaf januari valt bij iedereen een gloednieuw infomagazine in de bus. Met HALLO8540 willen we meer dan alleen onze inwoners informeren. We willen jullie inspireren en visueel prikkelen. Heel wat gemeentelijke projecten komen er thematisch aan bod, maar ook lokale verhalen krijgen een plaatsje. Met deze vernieuwing trekken we volop de verhalende kaart van het infomagazine en houden we het tegelijkertijd informatief en praktisch. Dit alles in een aantrekkelijk, grafisch jasje in de nieuwe huisstijl. Hier kan je alvast de digitale variant inkijken. Veel leesplezier!

De laatste editie

 

Vorige edities

Het nummer van januari - februari is de allereerste en kersverse editie van dit jaar. Zodra het volgende nummer verschijnt, kan je hier nog even terugblikken naar de vorige edities.

 

Lokaal verhaal

Een lokaal verhaal is goud waard. Daarom zijn we steeds geïnteresseerd in jouw verhalen, anekdotes, ervaringen... Bestaat jouw vereniging 100 jaar? Ben of ken je iemand die zijn vrijwilligershart laat zien en dat wel eens in de bloemetjes wil zetten? (Her)ontdekte je recent een toffe plek of activiteit in jouw gemeente? Deel het met ons en dan voorzien wij de strafste en leukste verhalen graag van een plaatsje in ons infomagazine of op onze andere communicatiekanalen.

Verhaal delen

 

Voor verenigingen

Als organisator is het van belang om je activiteit voldoende in de kijker te plaatsen. Wij helpen je alvast verder met een uitgebreid communicatie- en promotieaanbod, samen met enkele praktische tips. 

Meer informatie