Promotie van jouw activiteit

Als organisator is het van belang om je activiteit voldoende in de kijker te plaatsen. Dit kan digitaal via de UiTdatabank: het centrale verzamelpunt van het vrijetijdsaanbod in Vlaanderen en Brussel. Wat je invoert, verschijnt automatisch op de algemene website www.uitinvlaanderen.be én ook op www.uitindeerlijk.be.

Papieren kalender

Voor de Deerlijkse verenigingen bieden we graag meer dan alleen een online kalender. De activiteiten die worden ingegeven in de UiTdatabank kunnen, na goedkeuring, ook een plaatsje krijgen in de papieren (uitneembare) kalender die bij het 2-maandelijks infomagazine wordt toegevoegd. Wil jij als vereniging, sportclub, organisatie … ook graag jouw activiteiten opgenomen zien in deze kalender? Vul ze dan tijdig en volledig in op de UiTdatabank.

Naar de UiTdatabank

TIMING

Hieronder vind je de deadlines voor het publiceren in ons infomagazine. 

  • HALLO8540 januari - februari 2024: vrijdag 24 november 2023
  • HALLO8540 maart - april 2024: vrijdag 26 januari 2024
  • HALLO8540 mei - juni 2024: vrijdag 29 maart 2024
  • HALLO8540 juli - augustus 2024: vrijdag 24 mei 2024
  • HALLO8540 september - oktober 2024: vrijdag 26 juli 2024
  • HALLO8540 november - december 2024: vrijdag 27 september 2024
HANDLEIDING

Weet je niet meteen hoe je jouw activiteit moet ingeven in de UiTdatabank? Onze handleiding helpt je alvast verder op weg. In deze handleiding geven we je de praktische werking van login tot publicatie mee. Ook de deadlines waarop activiteiten moeten worden ingegeven in de UiTdatabank om in de papieren kalender te worden opgenomen, zijn meegegeven. En finaal geven we jullie ook graag wat tips en tricks mee om een activiteit zo aantrekkelijk mogelijk te publiceren. 

Handleiding bekijken

Extra promotiemogelijkheden

Je hoort het goed. Jouw activiteit krijgt een waardevolle plek online én offline. Maar dat is nog niet alles! We willen jullie zoveel mogelijk ondersteunen bij de promotie van jullie activiteiten. Enkele extra mogelijkheden die we jullie graag aanbieden, zijn:

  • Het afhalen van extra papieren kalenders (maximum 20 stuks) voor persoonlijke verspreiding.
  • Het uithangen van jullie affiche in de buurthuizen.
  • Het delen van jullie activiteiten via sociale media.
Laatste controle 

De vrijetijdspromotor treedt op als moderator voor alle activiteiten die in deze kalender verschijnen. Dat betekent dat de activiteiten nagekeken worden op volledigheid en juistheid vooraleer ze gepubliceerd worden. Wil jij jouw activiteiten ook nog even controleren vooraleer de kalender in druk gaat? Dat kan. Schrijf je hieronder in en dan zorgen wij steeds dat de finale opmaak nog even jouw oog passeert vooraleer het in druk gaat. Zo vermijden we samen eventuele incorrectheden.

Inschrijven voor controle

Vragen?

Zit je met vragen of wens je gebruik te maken van de extra promotie mogelijkheden? Neem dan contact op met onze vrijetijdsdiensten. We helpen je graag verder. Heb je leuke, kwalitatieve foto’s die jullie activiteit extra in de kijker kunnen zetten, stuur ze ons gerust door.

Mail ons