Vacature poetsdienst aan huis

Takenpakket

Je wordt ingeschakeld om bij onze cliënten onderhoudstaken uit te voeren zoals stofzuigen, dweilen, onderhoud van sanitair en keuken, opmaken van de bedden... Naast dit wekelijks onderhoud sta je ook in voor enkele gelegenheidswerkjes zoals de stoep schoonmaken, de ramen wassen, de koelkast en diepvries netjes houden... Als medewerker van de poetsdienst werk je binnen de thuiszorgdiensten, waar ook een maaltijddienst en klusjesdienst toe behoren. Het kan daarom gebeuren dat je sporadisch moet bijspringen om maaltijden rond te brengen. Je voert jouw job uit met het nodige respect voor de privacy van je cliënten (hulpbehoevende 65-plussers). Je bent steeds vriendelijk en correct en voert je taken zorgzaam en met bekwame spoed uit. 

 

Ons aanbod

  • Een halftijdse tewerkstelling van onbepaalde duur. De invulling is bespreekbaar in die zin dat deze afhankelijk is van het aantal kandidaten die we uiteindelijk aanwerven.
  • Een gezonde balans werk-privé met 26 dagen verlof en een vast uurrooster.
  • Verloning in salarisschaal E1-E3. 
  • Extralegale voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, fietsvergoeding, aanvullend pensioenplan en gratis openbaar vervoer woon-werkverkeer.

 

Solliciteren

Stuur ons je kandidatuur en alle gevraagde documenten door ten laatste tegen zondag 04 juli. 

Solliciteer

Bekijk de volledige vacature