Urban trail

Tijdens autoloze zondag, zondag 24 september, organiseren we een urban trail voor lopers én wandelaars. Tijdens dit evenement trekken we samen op een sportieve ontdekkingstocht in en rond gebouwen in onze gemeente. Benieuwd waar we passeren? Lees dan zeker verder!

ROUTE

We starten onze ontdekkingstocht aan de Kazerne en trekken eerst richting het sportcentrum. We zetten onze tocht vervolgens verder naar de bibliotheek, het appartementsblok in de Tulpenlaan door en richting 'a moment of fame' op het podium van d'Iefte. We lopen door de kerk richting De Beuk en naar het nieuwe Terra lokaal (pand Rotsaert). Vervolgens loopt onze route langs en door De Berk: van kloostertuin tot kleuterklas. Een muzikaal intermezzo volgt wanneer we langs Move-d en de fanfare trekken om aansluitend te genieten van de stilte en natuur in de Wijmelbroek. Van daaruit trekken we door het woonzorgcentrum naar de Driesprong. Ook enkele gemeentelijke gebouwen komen aan bod: van sporthal naar Sociaal Huis en een blits bezoekje aan onze jeugddienst. Last but not least passeren we nog aan de site Deknudt, UZIEN en uiteraard mag ons eigen gemeentehuis niet ontbreken. Een leuk parcours vol verrassing en afwisseling van 7 km.

PRAKTISCH
  • De urban trail voor lopers start om 10.30 uur. 
  • De urban trail voor wandelaars start om 10.45 uur.
  • Per trail (lopen/wandelen) geldt een maximum van 150 deelnemers. Deelname is gratis.
  • Inschrijven doe je via deze link en kan nog tot en met 21 september.
  • Alle deelnemers ontvangen, na de inspanning, een bonnetje voor een welverdiende, gratis consumptie aan de bar in de Kazerne.
  • We lopen steeds in groep en dat aan een gezapig tempo dat voor iedereen aangenaam voelt. We streven naar een sfeervol evenement, geen wedstrijd.
  • Enkele van onze medewerkers leiden de urban trail, dat geen afgesloten parcours is, in goede banen. We verwachten dan ook van alle deelnemers dat zij hun gezond verstand gebruiken en het veilig houden door zich te allen tijde aan de verkeersregels te houden. 
VRAGEN?

Stel ze gerust via promotie@deerlijk.be.

Inschrijven