Urban Moves

Gepubliceerd op donderdag 31 augustus 2023

Skaten

Tussen 13.00 en 17.00 uur kan je elke dertig minuten wat basis-skills leren bij het skatepark naast het jeugdhuis. Samen met Tim gaan we aan de slag om te zorgen dat je kunt rollen als een pro. Misschien krijg je zelfs zin om meer te ontdekken! Veiligheid gaat natuurlijk voor alles, vooral bij je eerste keer. We hebben zo'n vijf helmen en skateboards klaarliggen. Als de les vol zit, is dat geen probleem. Sluit gewoon aan bij de volgende sessie, een halfuurtje later. Iedereen vanaf zes jaar is welkom!

Breakdance

Tussen 14.00 en 15.00 uur kan je meedoen met een breakdanceworkshop bij het jeugdhuis, verzorgd door iemand van de Stroate. We kunnen maximaal 25 deelnemers verwelkomen. Zorg ervoor dat je soepele kleding draagt, zodat je die benen vrij kunt laten bewegen!

Silent disco

In de binnenbar van het jeugdhuis kan je tussen 13.00 en 17.00 uur volop plezier hebben met een silent disco. Ben je nieuwsgierig naar welke nummers er gedraaid worden? Kom zeker langs! En als je vertrekt, denk er dan aan om de koptelefoon netjes terug te hangen voor de volgende luisteraar.

Chillcorner

In het jeugdhuis hebben we een chillcorner gecreëerd, in samenwerking met Overkop. Hier kun je rustig bijpraten en ontspannen. Er ligt een speelse flirtertwister die je op een leuke manier in bepaalde situaties brengt. Daarnaast staan de jeugdhuismedewerkers ook paraat voor eventuele vragen.

Bar

Natuurlijk is een jeugdhuis pas echt compleet met een verfrissend drankje. De bar en het terras zijn helemaal klaar om jullie te ontvangen. Dus geniet nog even van een gezellig terrasmoment voordat de winter zijn intrede doet.

Dj

Van 13.00 tot 17.00 uur met een korte pauze van 14.00 tot 15.00 uur, zal er buiten muziek verzorgd worden door opkomende dj's. Geniet van zonnige zondagsdeuntjes waarmee je even kunt ontspannen en je gedachten kunt verzetten.