Uitreiking cultuurtrofee

Gepubliceerd op Donderdag 16 februari 2023

Na enkele moeilijke covid-jaren kunnen we terugblikken op een min of meer normaal 2022. We maken van deze terugblik gebruik om ook een persoon en een vereniging in de kijker te zetten die zich het afgelopen jaar verdienstelijk maakten op cultureel vlak. Daarnaast reiken we naar goede gewoonte een trofee voor verdienste uit, een lifetime achievement award voor een Deerlijkse doener voor iemand uit het lokale socio-culturele leven.

Er wordt muzikale omkadering voorzien door het Deerlijkse Koor Volta. Aansluitend op de uitreiking wordt een glas aangeboden door de gemeente en blikken we graag samen vooruit op wat 2023 verder te bieden heeft.

We nodigen jou graag op vrijdag 07 april vanaf 19.00 uur uit op deze gezellige en feestelijke avond in de theaterzaal van OC d’Iefte. Maar wie gaat met de prijzen lopen? Dat mag je mee bepalen. Stem hieronder op jouw favoriet, laat je mailadres achter en kom het op 07 april te weten in OC d’Iefte. Voor de goede gang van zaken vragen we ook om jouw aanwezigheid en het aantal aanwezige personen te bevestigen tegen vrijdag 31 maart via de onderstaande inschrijvingsknop. 

Inschrijven

Meer informatie