UiTPAS Zuidwest in een nieuw jasje!

Gepubliceerd op Dinsdag 14 september 2021

UiTPAS is dé vrijetijdskaart in Zuidwest sinds 2015. Je spaart er punten mee telkens je deelneemt aan vrijetijdsactiviteiten en die punten kan je omruilen voor leuke voordelen. Voor de meest kwetsbaren zorgt de UiTPAS bovendien voor een korting op hun activiteiten. Samen met de herstart van het vrijetijdsleven na een barre tijd wordt de UiTPAS geherlanceerd in een volledig nieuwe huisstijl!

We nemen afscheid van de blauwe kleur en kiezen voor een combinatie van geel, groen en rood. Samen met verschillende icoontjes die het moderne vrijetijdsleven weergeven zorgt dat voor een frisse look!

Deze nieuwe UiTPAS kan je aankopen op diverse punten in de regio. Je vindt alle verkooppunten op www.uitpas.be . Daarnaast kan je er ook alle plekken terugvinden waar je punten kan sparen en vind je er alle omruilvoordelen in Vlaanderen.

Heb je een blauwe kaart, dan zal je die altijd kunnen blijven gebruiken. Via diverse campagnes en evenementen in het komende jaar kan je die blauwe UiTPAS gratis ruilen voor een nieuwe! Hou daarom zeker de sociale mediakanalen van UiTPAS Zuidwest in de gaten. Je vindt ons op Instagram en op Facebook.

Meer info

UiTPAS nieuw