Op wieltjes

Gepubliceerd op donderdag 31 augustus 2023

Fietsparcours

Geef je kinderen de kans om op een leuke en veilige manier vertrouwd te raken met het verkeer door ze kennis te laten maken met diverse verkeersborden in een afgeschermde omgeving. Volg het verkeersparcours bij de St.-Columbakerk en ontdek welke borden je normaal op straat tegenkomt. Kom langs met je fiets, te voet, al skatend, met de go-cart … wat je maar wil! Wie weet staat er zelfs een agent klaar bij het zebrapad om je veilig over te steken. Kinderen kunnen hiermee hun fietsvaardigheden oefenen en tegelijkertijd meer leren over verkeersregels.

Mobiele fietsenmaker

De mobiele fietsenmaker ‘meneertje Terten’ komt met plezier naar Deerlijk op Autoloze Zondag. Hij staat klaar om jouw fiets te verzorgen met kleine of grote reparaties, onderhoudswerkzaamheden of om al je fietsgerelateerde vragen te beantwoorden.

Gekke fietsen

We hebben een leuke verzameling knotsgekke fietsen voor jong en oud klaarstaan. Dit is de perfecte gelegenheid om je acrobatische vaardigheden eens uit te proberen. Kom gezellig bij ons langs en laat je verrassen door de wonderlijke wereld van deze fietsen.