Ontdek onze coole tieneractiviteiten

Gepubliceerd op woensdag 16 augustus 2023

Hey tieners van Deerlijk, die niet weten wat te doen! Wij staan voor jullie klaar. Wat dacht je van een gezellig filmmoment in het jeugdhuis? Of lekker buitenspelen met een potje viking kubb, petanque of frisbee op het Gaverdomein? De opties zijn eindeloos! Heb je zelf een leuk idee om met jouw vrienden samen te doen? Laat het ons weten en we kunnen samen iets organiseren. Na de examens kunnen we zelfs een uitstapje maken naar Gent, Oostende of andere leuke plekken.

Woensdag 04 oktober

Kom naar de dj-workshop in het Jeugdhuis op Harelbekestraat 51 en ontdek de geheimen van dj D-Roo. Deze dj is niet alleen actief in het jeugdhuis, maar draait ook op evenementen. Ontdek zijn geheime technieken en wie weet word je geïnspireerd om zelf als dj te beginnen. Leer handige tips en trucs en creëer je eigen coole beats en mixes. Deelname is helemaal gratis en we hebben plaats voor ongeveer 10 enthousiaste jongeren. Je bent welkom vanaf 13.00 uur, maar de workshop begint een halfuur later zodat iedereen kan aansluiten.

Woensdag 08 november

Laten we samen een duik nemen of wat ravotten in het zwembad. Dit is absoluut mogelijk in De Treffer in Waregem. Je kunt baantjes zwemmen, de verschillende glijbanen uitproberen of gewoon ontspannen in het rustige bad. We verzamelen om 14.00 uur bij de jeugddienst en vertrekken van daaruit naar Waregem. De deelname is gratis; zorg gewoon voor je eigen zwemkleding.

Woensdag 06 december

Heb je zin om creatief bezig te zijn, te knutselen, en out of the box te denken? Dan ben je van harte welkom in de jeugddienst om je creatieve ideeën tot uiting te brengen. We spreken af vanaf 14.00 uur en de deelname is helemaal gratis.
 

Praktische informatie

  • Iedere eerste woensdag van de maand vanaf september 2023
  • Van 13.00 tot 16.00 uur
  • Jeugddienst - Vercruysse de Solartstraat - 8540 Deerlijk
  • Gratis

Meer informatie