Café Congé

Gepubliceerd op Donderdag 09 juni 2022

Café Congé is terug van weggeweest! Na 2 jaar noodgedwongen pauze, knallen we er drie avonden tegenaan volgens het aloude recept: een paar steengoede bands in de mix met een gezonde portie gezelligheid, een fraaie avondzon en een verfrissend drankje in de hand!

Op donderdag 07 juli starten we op en top Deerlijks en klimmen de mannen van King Simon op het podium aan de Kazerne. Zij warmen het publiek perfect op om vervolgens af te sluiten met Lesco, een coverband die Deerlijk in vuur en vlam zet .

De week nadien, op donderdag 14 juli, herkennen we een oude bekende op de affiche. The Black Gasolines kwamen langs op de laatste editie in 2019, maar zijn intussen een volledig album en heel wat concertervaring rijker. Dat nieuwe album laten ze maar wat graag op het Deerlijkse publiek los. Daarna gooien we Yokan voor de leeuwen. Verwacht je aan dansbare popsongs, waar ook het publiek van Humo’s Rock Rally de benen niet op kon stilhouden. Ze sleepten er in 2019 de publieksprijs in de wacht!

Het Café Congé-seizoen sluiten we op woensdag 20 juli af met een echte congé-inzet . De Deerlijkse rockers van Highway Jack nemen de ligweide op het Gaverdomein mee op tocht langs een paar stevige gitaarriffs en drumsolo’s. Na hen is het de beurt aan levende legende Willy Organ. Als zelf verklaarde undergroundkoning van het Vlaamse levenslied kan hij op Café Congé niet ontbreken. Afsluiten doen we met dj D-ROO, alom gekend als resident dj van het Deerlijkse jeugdhuis!

Meer informatie