Promotionele ondersteuning bij langdurige hinder

Als gemeente werken we steeds verder aan een optimaal wegennetwerk. Daarbij horen wel eens omvangrijke en langdurige wegeniswerken, die hinder met zich meebrengen. Ervaar jij als handelaar hinder tijdens zo'n wegeniswerken? Dan kan je rekenen op promotionele ondersteuning via de gemeente. We helpen je graag opdat jouw klanten op de hoogte zijn van de bereikbaarheid van jouw zaak.

Voorwaarden

  • De wegeniswerken nemen minstens 1 jaar in beslag.
  • De verkoop van jouw producten/diensten is afhankelijk van de fysieke doorgang van klanten.

Ondersteuning

Voldoe jij als handelaar aan deze voorwaarden? Dan zetten wij als gemeente graag onze communicatiekanalen in om de bereikbaarheid van jouw zaak duidelijk over te brengen tot bij jouw klanten.

  • We voorzien een banner op een belangrijk en zichtbaar punt ter hoogte van de wegeniswerken waarop we een gezamenlijke vermelding maken van alle gehinderde handelaars die in aanmerking komen volgens bovenstaande voorwaarden.
  • Bij de toelichting van de wegeniswerken via website, sociale media, digitale nieuwsbrief en infomagazine, voorzien we de nodige communicatie inzake de bereikbaarheid van alle gehinderde handelaars die in aanmerking komen volgens bovenstaande voorwaarden.

Meer informatie