Langdurig verblijf

Gezien de complexiteit van de wetgeving werkt de dienst burger en welzijn hieromtrent enkel op afspraak. Je moet je persoonlijk aanbieden, op het afgesproken tijdstip, zodat we je informatie op maat kunnen geven.

Wat moet je meenemen?
  • De identiteitskaart of reispas
  • De geboorteakte (internationale uittreksels of originele stukken moeten voorzien zijn van legalisatie of apostille en vertaald zijn naar het Nederlands door een Belgische beëdigde vertaler)
  • Het bewijs betreffende de burgerlijke stand (internationale uittreksels of originele stukken moeten voorzien zijn van legalisatie en vertaald zijn naar het Nederlands door een Belgische beëdigde vertaler)
  • Extra voor Europese Unie Onderdanen: bewijs van afschrijving uit de laatste verblijfplaats in het buitenland
  • Recente pasfoto's (4 stuks) (max 6 maanden oud en met volledig witte achtergrond)