Presentatie zondag 19 juni 2022

Presentatie

Op zondag 19 juni, tijdens de sfeer van de Midzomermarkt, geven we om 15.00 en om 17.00 uur een presentatie in de trouwzaal van het gemeentehuis. Tijdens deze presentatie lichten we - samen met het studiebureau - het voortraject, de ambities en de toekomstplannen toe. Interesse om 1 van deze 2 presentatiemomenten bij te wonen? Laat het ons dan zeker hier weten.

Ideeënbus

Na de presentatie krijgt iedereen de kans om zijn of haar suggesties met ons te delen via de daarvoor voorziene ideeënbus. Kan je de presentatie niet bijwonen maar wil je alsnog jouw suggesties delen? Dan kan je de dag zelf jouw suggestie in de ideeënbus aan het voormalig Blokkerpand deponeren. Er worden invulkaartjes voorzien. Nadien zijn suggesties steeds welkom op mail via participatie@deerlijk.be.

Infoborden

Op de site zelf staan infoborden opgesteld die met sprekende beelden doen dromen over de toekomstvisie voor het centrumpark. Waar je deze infoborden kan vinden, dat zie je op deze kaart.

Open deuren

We stellen de deuren van het oud politiekantoor en voormalig Blokkerpand open voor bezichtiging. Geïnteresseerde gebruikers kunnen zich aanmelden via onderstaande pagina's.