Ontwerpweek (17-21 mei)

ONTWERPWEEK

In de week van 17 tot 21 mei organiseren we een intensieve ontwerpweek. Tijdens deze week gaan we actief aan de slag met heel wat professionele (externe) partijen die elk hun steentje bijdragen aan het masterplan. Ook jullie inbreng is waardevol en zal mee helpen vormgeven aan het plan. Daarom voorzien we twee avonden waarop jullie als bewoners kunnen participeren. Iedereen is vrij om deel te nemen aan één of beide van deze vooropgestelde participatiemomenten. Inschrijven is echter wel verplicht en dit ten laatste tegen dinsdag 11 mei. Zo kunnen wij anticiperen en alles op een veilige manier organiseren. 

  • Maandag 17 mei vanaf 19.00 uur 

    We vliegen er stevig in en houden diverse workshops die de ambities van het masterplan scherpstellen. 

     
  • Vrijdag 21 mei vanaf 19.00 uur

    Benieuwd naar het resultaat van een ontwerpweek lang zwoegen en brainstormen? Op vrijdag sluiten we de week af met een eindpresentatie.

De inschrijvingen zijn helaas afgelopen.

BEVRAGING

Kan je jouw niet vrijmaken voor de ontwerpweek maar wens je toch jouw visie met ons te delen? Doe dat gerust via onze bevraging!

Naar de bevraging

HISTORISCHE FOTO'S

Kleine oproep aan iedereen die 'historische' foto's van Sint-Lodewijk in zijn of haar bezit heeft. Heb jij een rijk (familie)archief waar zeker en vast leuke herinneringen tussen zitten? Stuur ons jouw beelden door. De leukste plaatjes worden verwerkt in de workshops tijdens de ontwerpweek.