Voor de klant

Verjaardagen, moederdag, vaderdag, valentijn, communie, eindejaarsgeschenk voor uw werknemers,.. De zoektocht naar het ideale geschenk bezorgt iedereen wel eens frustraties. Je wilt namelijk zeker zijn dat je het perfecte cadeau geeft. Vragen zoals ‘heeft hij dit al?' of ‘vindt zij dat wel leuk?' zijn overbodig met de Deerlijkbon.

Bon van en voor Deerlijk

Nu bestaat hier de oplossing voor! Je kan in het gemeentehuis bij de dienst burgerzaken de Deerlijkbon kopen. Dat is een handige cadeaubon die een jaar geldig blijft.

Het werkt heel eenvoudig: je kiest zelf het bedrag dat je wil cadeau geven (in schijven van 5, 10 of 25 euro) en de gelukkige ontvanger maakt zelf een keuze waar hij of zij de bon inruilt. Bij de bon zit een lijst van deelnemende handelszaken. Bovendien kan je ze terugvinden op de website en zijn ze te herkennen aan het logo in de vitrine.

Een nieuwe outfit, een hapje gaan eten of toch liever iets anders... de mogelijkheden zijn eindeloos. Een perfect cadeau voor of van elke Deerlijknaar!

Waarschijnlijk neemt jouw favoriete handelszaak ook deel aan de Deerlijkbon. Kijk het even na op de meest recente lijst van deelnemende handelaars. Ze zijn bovendien herkenbaar door de raamsticker op hun etalage: