Zomervakantie op speelplein Kerekewere!

16/08>29/08

Speelplein Kerekewere! is er opnieuw in de zomervakantie! Vanaf woensdag 16 augustus tot dinsdag 29 augustus staan de animatoren opnieuw klaar om de kinderen een superleuke vakantie te bezorgen.

Bekijk hier onze zomerfolder speelpleinwerking

We bieden vier keer per dag activiteiten aan. Voor kleuters en kinderen van het lager onderwijs voorzien we aparte activiteiten. Kinderen kunnen ook vrij spelen op het speelplein onder begeleiding van animatoren. Je bent welkom vanaf 2,5 jaar – met schoolervaring en zonder pamper – tot 15 jaar. Voor tieners is er een aparte werking tijdens de zomervakantie.

Wanneer spelen we?

Je bent welkom van 7.30 tot 17.30 uur. Buiten deze uren is er geen opvang voorzien en draagt de speelpleinwerking ook geen verantwoordelijkheid. Zorg dat je er zeker bent voor 9.00 uur en voor 13.30 uur want dan starten de activiteiten. Om 16.00 uur stoppen de activiteiten, maar er is opvang voorzien tot 17.30 uur. Tijdens het speelplein mag je de kinderen niet afhalen. Vergeet je kind niet uit te schrijven als je ze ophaalt. Wanneer we op uitstap gaan, proberen we om 16.00 uur terug te zijn aan de sporthal. Als we later terug zijn, melden we dit zeker op voorhand.

Wat kost dat?

Je betaalt 6 euro per dag en krijgt korting vanaf het 2de kind. Voor daguitstappen betaal je een meerprijs. In deze prijs is een verzekering lichamelijke ongevallen inbegrepen.

Hoe schrijf ik in?

Vanaf 16 augustus kan je inschrijven via de sportdienst. Tijdens de vakantiewerking kan je elke dag inschrijven van 7.30 tot 9.00 uur, van 12.30 tot 13.30 uur en van 16.00 tot 18.00 uur. Voor deelname aan daguitstappen moet je ten laatste twee dagen voor de uitstap inschrijven. Hou rekening met beperkte busplaatsen.

Wat kan ik er eten?

Ofwel kies je voor een warme maaltijd (3 euro, soep en water inbegrepen), ofwel neem je boterhammen mee (gratis soep). Voor een frisdrank betaal je 0,50 euro. Tijdens het spelen door eten we een stuk fruit of koek en een drankje. In de namiddag krijgt iedereen een fruitsapje. Sportieve of speelkledij, zonnecrème en een pet zijn geen overbodige luxe bij mooi weer. Zet duidelijk de naam van je kind op alle kledij, zo gaat ze minder snel verloren. Vergeet niet dat kinderen zich tijdens het spelen wel eens vuil kunnen maken.

Meer info

Contacteer de sportdienst of jeugddienst.

Aangemaakt op:22/05/2017

Reactie toevoegen