Zomer in de bib

Ga je op reis?

Lees je graag een roman, maar steek je liever een extra bikini of paar schoenen in je koffer? Maak dan kennis met onze collectie dwarsliggers, topauteurs in klein formaat. En al van luisterboeken gehoord? De ideale oplossing voor wie een lange rit voor de boeg heeft! Heb je nog geen concrete reisplannen? Start je verkenningstocht met onze reisgidsen of laat je inspireren door reisverhalen.

Of blijf je lekker thuis?

Genieten van de zon bij een lekkere barbecue? Of een cocktail op een zwoele zomeravond? Je vindt vast iets lekkers in onze afdeling kookboeken. Liever lekker lui met een spannend boek in je tuinstoel? Kom dan de laatste nieuwe thrillers lenen. En voor wie meer houdt van romantiek hebben wij ook altijd een mooie selectie klaarliggen.

Vermijd boetes

In de meeste gevallen kan je jouw leentermijn verlengen. Dat kan je van thuis uit of zelfs van op jouw reisbestemming, online op http://deerlijk.bibliotheek.be. Bij problemen, geef ons een seintje op het nummer 056/ 72 35 06.

Beste leerkrachten, binnenkort zomervakantie …

Maar het schooljaar is nog niet voorbij! Ben je leerkracht en woon je in Deerlijk? Nog heel wat lerarenkaarten liggen in de bibliotheek te wachten op hun eigenaar. Je kan ze nog komen afhalen t.e.m. zaterdag 8 juli 2017.

Aangemaakt op:23/05/2017

Reactie toevoegen