Werkzaamheden rond voetbalvelden Guido Gezelle

Binnenkort starten er werkzaamheden rond de voetbalvelden van de Guido Gezellelaan in Deerlijk. We zullen de randen hervormen, samen met de heraanleg van de looppiste. Aangezien sommige van de geknotte Italiaanse populieren rottingsverschijnselen vertonen en dit geen duurzame bomen zijn, zullen we deze bomen in januari rooien. Daarna zullen we de monotone rand op een kwalitatieve manier herinrichten met zuilvormige eiken en inheems bosgoed als onderbeplanting.

Van het looppad rond de voetbalvelden maken we een volwaardige Finse looppiste met daarlangs nieuwe, lage verlichting. Langs de looppiste komt er een verspringput en outdoor fitnesstoestellen voor jong en oud. Tijdens de werken zal je de looppiste niet kunnen gebruiken. Enkel de atletiekpiste rond het voetbalveld zal toegankelijk zijn om te joggen. We proberen deze werken zo goed en efficiënt mogelijk
uit te voeren en de hinder voor de omwonenden en gebruikers te beperken. Als de weergoden ons gunstig gezind zijn zal je in de loop van het voorjaar van 2018 kunnen genieten van een nieuw aangelegde looppiste.

Aangemaakt op:08/01/2018

Reactie toevoegen