We zoeken een medewerker voor de poetsdienst

De gemeente Deerlijk is op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor de poetsdienst die instaat voor de schoonmaak bij particulieren. Het gaat over een voltijds contract van onbepaalde duur op niveau E (salarisschaal E1-E3).

Functie

Je zorgt dat de mensen waar je mag schoonmaken in een nette, hygiënische en aangename omgeving kunnen wonen. Indien nodig, sta je ook in voor het onderhoud van het gemeentelijk patrimonium of kunnen we je als vervanger inschakelen voor de maaltijddienst en bedeel je maaltijden aan huis.

Profiel

Je helpt graag mensen en kan goed omgaan met 65-plussers. Je werkt nauwgezet als het gaat over hygiëne en je hebt al ervaring met schoonmaakproducten en -technieken. Je benadert je werk en klanten met de nodige discretie en respect voor privacy. Je bent flexibel en kan goed zelfstandig werken. Je beschikt over een rijbewijs B en je kunt je met eigen vervoer verplaatsen naar de cliënten. Een basiskennis Nederlands is noodzakelijk.

Ons aanbod

Een vast loon in een stabiele en aangename werkomgeving, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en fietsvergoeding.

Selectieprocedure

De selectieprocedure bestaat uit een interview en een praktische proef die plaatsvindt in de week van 27 januari 2020. We leggen een wervingsreserve aan van 3 jaar.

Datum indiensttreding

Zo snel mogelijk.

Interesse?

Stuur je kandidatuur ten laatste tegen 24 januari 2020 en samen met je cv, kopie van je identiteitskaart, rijbewijs en een recent (maximaal 3 maanden oud) uittreksel uit het strafregister aangetekend naar het college van burgemeester en schepenen, Harelbekestraat 27, 8540 Deerlijk. Of mail alles naar personeel@deerlijk.be. Je kan jouw kandidatuur ook persoonlijk afgeven tegen ontvangstbewijs in het gemeentehuis tijdens de openingsuren.

Meer info

Personeelsdienst, 056 69 47 22 of 24 of 25 of personeel@deerlijk.be.