Vernieuwing in de Schoolstraat

Gepubliceerd op Woensdag 15 februari 2023

Vanaf 20 februari werken we aan de riolering in de Schoolstraat en vernieuwen we er ook het asfalt. De werken duren naar schatting een werkweek lang. Er zal geen doorgaand, gemotoriseerd verkeer mogelijk zijn. Daarom is er een omleiding voorzien.

Rioolaansluiting

Eerst werken we aan de riolering. Die werken vinden plaats op 20 en 21 februari in de Schoolstraat ter hoogte van huisnummer 24. De Schoolstraat zal afgesloten zijn van het Kerkplein tot aan de werfzone.

Impact op het verkeer

Er is geen doorgaand gemotoriseerd verkeer mogelijk. Je moet de omleiding volgen via de Stationsstraat, N36 en Vichtesteenweg. Fietsers en voetgangers kunnen wel door.

Vernieuwen asfalt

Deze werken vinden plaats vanaf woensdag 22 februari en duren wellicht tot en met vrijdag 24 februari. De werfzone bevindt zich ter hoogte van huisnummer 20 tot en met het kruispunt met de Nieuwstraat.

Impact op het verkeer

Er is geen doorgaand gemotoriseerd verkeer mogelijk. Je moet de omleiding volgen via de Hoogstraat, Stationsstraat en Vichtesteenweg. Fietsers en voetgangers kunnen wel door. Er geldt ook een parkeerverbod.