Nieuws - meest recent

Als sporter maak je wat mee. Of je nu een prachtige zonsondergang ziet tijdens het lopen, een hert ziet oversteken als je aan het fietsen bent of je gewoon geweldig amuseert met een potje voetbal. Je beleeft gewoon meer. En daarom willen we graag zoveel mogelijk mensen aan het bewegen krijgen. En daar kan jij bij helpen. Door jouw sport- of beweegervaringen te delen op sociale media met de hashtag #Deerlijkbeweegt, bijvoorbeeld.

Meer info

Sportdienst, sport@deerlijk.be

09/07

In het theaterkamp maken de kinderen hun eigen voorstelling, maar ook alles wat er nog bij komt kijken: het decor, de affiches, de tickets, de kostuums, de rekwisieten ... Licht uit, spot aan, de voorstelling kan beginnen!

Waar en wanneer?

OC d’Iefte, van 9 tot 13 juli van 9.00 tot 16.00 uur

Voor wie?

Voor jongens en meisjes, geboren in 2009, 2008, 2007 of 2006

Kostprijs

120 euro

22/04

Zondag 22 april vanaf 15 uur in het museum René De Clercq: voorleesuurtje "Deerlijk in oorlogstijd".

Jan en Mieke Dhaluin-Dekeyser lezen u voor uit dit oorlogsboek van Leon Defraeye over de gebeurtenissen in Deerlijk tijdens de oorlogsjaren 1914-18.

Iedereen welkom. Gratis toegang.

topauteurs | glittertattoos | boekenzoektocht | muziek maken

boekenverkoop | raamtekeningen ontwerpen …

 

Voor wie?  Voor alle gezinnen met kinderen tot 12 jaar

Waar?  BIB Menen (Waalvest 1 – 8930 Menen)

Info & Tickets:  www.uitinzuidwest.be

 

De zitdagen voor de belastingen vinden plaats op dinsdag 22 mei en maandag 28 mei. Nieuw dit jaar is dat je enkel kan langskomen op afspraak. Dit om de lange wachtrijen uit het verleden te vermijden.

Afspraak maken

Een afspraak maken kan via het nummer 056 69 47 20. Je kan een afspraak maken voor meerdere personen. Hou je rijksregisternummer van de personen die je wil inschrijven bij de hand, want je zal het nodig hebben tijdens het vastleggen van de afspraak.

 

De e-mailadressen van het OCMW van Deerlijk zijn veranderd. Ons algemene adres is vanaf nu welzijn@deerlijk.be. Ook de e-mailadressen van de medewerkers kregen een nieuw ‘staartje’, @ocmwdeerlijk.be vervingen we door @deerlijk.be, net zoals bij de medewerkers van het gemeentebestuur. Voortaan zien de persoonlijke e-mailadressen er dus als volgt uit: voornaam.naam@deerlijk.be.

26/05

Voorstelling nieuw seizoen

Op zaterdag 26 mei stellen we heel graag ons cultuuraanbod voor seizoen 2018-2019 aan je voor. Dat doen we dit jaar samen met een try-out van de nieuwste show van levende legende Kamagurka. Wees er zeker bij en kom als eerste alles te weten over het volgende cultuurseizoen. We hebben in elk geval heel wat leuks voor je in petto...

22/04

Vanaf Erfgoeddag (22 april) tot 28 oktober 2018 is het gemeentelijk museum elke zondag gratis open.

Niet alleen op zondag van 14.30 tot 18 uur, maar ook elke andere dag kan dit na afspraak.

Contacteer Gids Jan Dhaluin via 056/72.86.70 of dhaluin.dekeyser@telenet.be.

 

In dat huis, gebouwd in 1790, gaat u maar liefst 200 jaar terug in de tijd.