Vakantiekampen zomer

03/07

Wie nog een gaatje vrij heeft in de drukke zomeragenda kan dat misschien opvullen met een vakantiekamp van de sportdienst. Er zijn al wat kampen volzet, maar bij sommige kampen zijn er nog één of meerdere plaatsen vrij. Zo kan je nog kiezen uit deze kampen: viskamp, creakamp, kookkamp, voetbal- en omnisportkamp of circuskamp. We stellen er graag 2 aan je voor:

Voetbal- en omnisportkamp

In de voormiddag warmen we ons op met allerlei sporten waar we onze snelheid en balvaardigheid mee oefenen (atletiek, basket, hockey ... ) In de namiddag oefenen we op onze voetbaltechniek en -tactiek, spelen we wedstrijden en zorgen we ervoor dat we even goed worden als de Rode Duivels!

Wanneer? 10 – 14 juli, telkens van 9.00 tot 16.00 uur, in de sporthal

Prijs: 100 euro

Circuskamp

Altijd al graag op een éénwieler leren rijden? Zin om een echte acrobaat te worden? Dan is dit kamp zeker en vast iets voor jou! In één week tijd word je omgetoverd tot een echte circusartiest. Elke namiddag worden er allerlei circustechnieken aangeleerd door ervaren lesgevers! Van jongleren met balletjes, ringen en diabolo’s,… tot leren lopen op een bal, een ton of een touw. We verdiepen ons de hele week in het circusleven om dan af te sluiten met een toonmoment voor de mama’s en papa’s.
In de voormiddag warmen we ons op met allerlei verschillende sporten en spelletjes. Balspelen, tikspelen, basketbal, voetbal, tafeltennis en nog zoveel meer! Je zal deze week zeker en vast geen tijd hebben om je te vervelen.

Wanneer? 17 – 20 juli, 4 daagse, telkens van 9.00 tot 16.00 uur, in de sporthal

Prijs: 100 euro

 

Alle info over deze kampen kan je vinden op de webshop vrije tijd van de gemeente Deerlijk. Daar kan je ook rechtstreeks inschrijven.

Nog meer info via sport@deerlijk.be of 056 77 73 19

Aangemaakt op:09/05/2017

Reactie toevoegen