Vakantiekampen paasvakantie

03/04>14/04

Zoek je nog een leuk vakantiekamp voor tijdens de paasvakantie? De sportdienst kan je misschien helpen! Er zijn nog plaatsen vrij voor verschillende themakampen.

Avonturenkampen

Oenanthe werkt in de Gavers per leeftijdscategorie avontuurlijke spelletjes en sporten uit waarbij de kinderen spelenderwijs een heleboel vriendjes maken en van de ene verbazing in de andere vallen. De kampen zijn toegankelijk voor kleuters vanaf 5 jaar, maar ook kinderen tot 13 jaar zijn welkom.  Prijzen vanaf 110 euro voor een week.  

Boerderijkampen

Tijdens een boerderijkamp maak je kennis met de dieren, maar steek je zeker ook je handen uit de mouwen. Je ruikt als het ware voluit het platteland. De monitoren staan klaar voor een weekje boerderijplezier, via een thema aangepast aan de leeftijd. Zet dus je laarzen al maar klaar!
Kampen toegankelijk vanaf 5  tot 12 jaar. Prijzen vanaf 130 euro voor een week boerderijplezier.

Taekwondo en zelfverdediging

Van 10 tot 14 april kan je elke dag terecht in de sporthal voor een taekwondo-  en zelfverdedigingkamp. Taekwondo is een leuke en uitdagende sport, waarbij vooral gewerkt wordt met traptechnieken. Kracht, snelheid, lenigheid en respect voor elkaar zijn hierbij heel belangrijk!
Dit kamp staat open voor kinderen van 8 tot 12 jaar en kost 60 euro.

Inschrijven voor alle kampen en meer info via de webshop of contacteer de sportdienst 056 77 73 19 of sport@deerlijk.be

Aangemaakt op:16/02/2017

Reactie toevoegen