Vaccinatiecentrum schakelt versnelling hoger

Gepubliceerd op Donderdag 30 december 2021

Net zoals in heel Vlaanderen zetten het vaccinatiecentrum in Waregem Expo alles op alles om de boostercampagne te versnellen.  In de week voor Kerstmis werden nog maar liefst 6.515  boosterprikken gezet.  Na nieuwjaar volgen nog eens 5.760 extra derde vaccinaties.

Door de nieuwe coronamaatregelen zijn een aantal events in Waregem Expo geschrapt. Hierdoor wordt het mogelijk om in de eerste week van 2022 nog extra vaccinatiemomenten in te plannen. Dan krijgen nog eens 5.760 extra mensen een boosterprik. 

Door deze toename van capaciteit zullen tegen het einde van de kerstvakantie 56,5 % van de volwassenen in onze regio hun boosterprik gekregen hebben. Tegen eind januari 2022 zal elke volwassene die zijn interval van 4 maanden na de 2e basisvaccinatie bereikt heeft, een boosterprik gekregen hebben.

Kies zelf je vaccinatiemoment

Bij de uitnodigingen werken we nu met een systeem van ‘open boeking’. Dit betekent dat je een uitnodiging ontvangt zonder afspraak. Met die uitnodiging kan je zelf je afspraak vastleggen op het moment dat voor jou best geschikt is.

Vragen over vaccineren? Bel het callcenter!

Heb je vragen over je vaccinatie of ben je nog niet gevaccineerd en wil je dit toch? Maak dan een afspraak via het call center op het nummer 056 98 06 00.

  • Tot en met 31 december: elke voormiddag bereikbaar van 08.30 tot 13.00 uur.
  • 1 en 2 januari: niet bereikbaar
  • Vanaf 3 januari: elke werkdag doorlopend bereikbaar van 08.30 tot 17.30 uur.