Vacatures voor projectmanager ruimte en verantwoordelijke aankopen+contractbeheer

Het gemeentebestuur van Deerlijk is op zoek naar enthousiaste medewerkers voor twee nieuwe functies. Er wordt een wervingsreserve van 3 jaar aangelegd.

1) PROJECTMANAGER RUIMTE

Heb je zin om mee de visie te bepalen en uitvoering te geven aan de inrichting van de gemeente Deerlijk? Ben je gebeten door techniek? Dan is deze uitdaging iets voor jou.
Het gaat om een voltijdse functie van niveau A (salarisschaal A1a-A3a) in contractueel verband.

Functie

Onder leiding van jouw clusterhoofd sta je in voor het opzetten, opvolgen, trekken en evalueren van specifieke projecten binnen de cluster Ruimte (infrastructuur, patrimonium en groen). Je geeft operationele aansturing aan de deskundige werken in uitbesteding en aan de coördinator technische diensten. Je speelt een belangrijke rol in de visievorming en formuleert beleidsvoorstellen.

Profiel

Je hebt een masterdiploma of gelijkgesteld in een technische richting en een uitgesproken bouwtechnische interesse. Ervaring en projectcoördinatie en in leidinggeven strekken tot aanbeveling. Kennis van AutoCAD is een pluspunt. Je beschikt over een rijbewijs B.

2) VERANTWOORDELIJKE AANKOPEN EN CONTRACTBEHEER

Kan je goed onderhandelen? Werk je graag in team en heb je zin voor initiatief? Dan is dit de kans die je niet kan laten liggen.
Het gaat om een voltijdse functie van niveau B (salarisschaal B1-B3) in contractueel verband.

Functie

Je centraliseert alle aankopen voor de gemeente en OCMW en zorgt voor de volledige administratieve afhandeling van de aankoopdossiers conform de wetgeving overheidsopdrachten. Je staat in voor de opvolging van de contracten en van het verzekeringspakket van beide besturen.

Profiel

Je hebt een bachelordiploma of gelijkgesteld. Kennis wetgeving overheidsopdrachten is een pluspunt. Je beschikt over een rijbewijs B.

Ons aanbod

Een contract van onbepaalde duur, een boeiende en uitdagende functie in een dynamische omgeving die opleiding en ontwikkeling stimuleert, een goede balans tussen werk en privé door een glijdend uurrooster en een gunstige verlofregeling, een marktconform salaris aangevuld met maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer voor woon-werkverkeer, fietsvergoeding en een hospitatlisatieverzekering.

Interesse

Stuur jouw kandidatuur aangetekend naar het college van burgemeester en schepenen, Harelbekestraat 27, 8540 Deerlijk of mail ze naar personeel@deerlijk.be. Je kan jouw kandidatuur ook persoonlijk komen afgeven tegen ontvangstbewijs bij de personeelsdienst. Naast een sollicitatiebrief met motivatie verwachten we een cv, een kopie van jouw diploma, rijbewijs en identiteitskaart en een recent (maximaal 3 maanden oud) uittreksel uit het strafregister. Solliciteren kan uiterlijk tot 23 oktober 2017.

Meer info

Lees de uitgebreide functiebeschrijving voor projectmanager ruimte of verantwoordelijke aankopen en contractbeheer. Met vragen kan je terecht bij de personeelsdienst, personeel@deerlijk.be, 056 69 47 25.

Aangemaakt op:22/09/2017

Reactie toevoegen