Vacature deskundige vrijetijdspromotie

Ben jij de gedreven medewerker die de vrijetijdsdienst (locatie sport) zal vervoegen in de loop van september? Heb je zin om het vrijetijdsgebeuren in Deerlijk mee vorm te geven en uit te bouwen? Ben jij een geboren organisator? Heb je feeling voor digitale communicatie? Dan kan jij onze nieuwe collega worden, want we zoeken een deskundige vrijetijdspromotie. Het gaat over een voltijdse functie met een tijdelijk contract van 1 jaar (verlenging mogelijk) op niveau B (salarisschaal B1-B3).

Profiel

Je beschikt over een bachelordiploma en een rijbewijs B. Affiniteit met sport en sterk zijn in digitale communicatie zijn pluspunten.  

Ons aanbod

Een boeiende en uitdagende functie, een marktconform salaris aangevuld met maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer voor woon-werkverkeer en een fietsvergoeding.

Selectieprocedure

Onze selectieprocedure bestaat uit een gestructureerd interview en zal plaatsvinden vanaf 27 augustus. We leggen een wervingsreserve aan van 1 jaar.

Interesse?

Stuur je kandidatuur aangetekend naar het college van burgemeester en schepenen, Harelbekestraat 27, 8540 Deerlijk of mail ze naar personeel@deerlijk.be. Je kan jouw kandidatuur ook persoonlijk komen afgeven bij de personeelsdienst tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. Naast een sollicitatiebrief met motivatie verwachten we een cv, een kopie van je diploma, rijbewijs en identiteitskaart en een recent uittreksel uit het strafregister (maximaal 3 maanden oud). Solliciteren kan tot 20 augustus.

Meer info

Lees de aanwervingsvoorwaarden en uitgebreide functiebeschrijving. Met vragen kan je terecht bij de sportdienst.

 

Aangemaakt op:05/07/2018

Reactie toevoegen