Update wegenwerken centrum

Afhankelijk van de weersomstandigheden zullen de wegenwerken in de Hoogstraat en het centrum klaar zijn op 16 juni. Om die timing te halen zetten we de komende weken een extra ploeg aan het werk.

Tijdens het afronden van de werken in het centrum blijft het kruispunt van de Hoogstraat met de Beverenstraat en Rodenbachstraat dicht. In de Hoogstraat is er tijdens deze periode ook geen doorgaand verkeer mogelijk. We kondigen dit aan via alle invalswegen, zoals de Spijkerlaan in Beveren-Leie, De Barakke en het kruispunt van de Waregemstraat met de Breestraat. De omleiding in het centrum blijft verlopen via de Comm. Edm. Ameyestraat. Verkeer uit de Beverenstraat kan omrijden via de Pikkelstraat of de Achterstraat.

De Hoogstraat blijft toegankelijk voor plaatselijk verkeer. De parking aan OC d'Iefte (Neunkirchenplein) blijft toegankelijk. De parking van de brandweer blijft deels toegankelijk.

 

Aangemaakt op:21/02/2017

Reactie toevoegen

Reacties

er staat een verkeersbord dat de waregemstraat enkel is voor plaatselijk verkeer en ik werk namelijk in stasegem en rij via de mol naar mijn werk.dat wil dus zeggen dat ik via sint lodewijk of de n36 best rij.