Update wegenwerken centrum

Omwille van de werken in het centrum gaat het kruispunt van de Hoogstraat met de Beverenstraat en Rodenbachstraat vanaf 13 maart en tot eind mei dicht. Op datzelfde moment stellen we het kruispunt van de Harelbekestraat met de Stationsstraat en Rodenbachstraat weer open.

Door deze werken zal er via de Hoogstraat geen doorgaand verkeer mogelijk zijn in het centrum. We kondigen dit aan via alle invalswegen, zoals de Spijkerlaan in Beveren-Leie, De Barakke en het kruispunt van de Waregemstraat met de Breestraat. De omleiding in het centrum blijft verlopen via de Comm. Edm. Ameyestraat. Verkeer uit de Beverenstraat kan omrijden via de Pikkelstraat of de Achterstraat.

De Hoogstraat blijft toegankelijk voor plaatselijk verkeer. De parking aan OC d'Iefte (Neunkirchenplein) blijft toegankelijk. De parking van de brandweer blijft deels toegankelijk.

 

Aangemaakt op:21/02/2017

Reactie toevoegen

Reacties

er staat een verkeersbord dat de waregemstraat enkel is voor plaatselijk verkeer en ik werk namelijk in stasegem en rij via de mol naar mijn werk.dat wil dus zeggen dat ik via sint lodewijk of de n36 best rij.