Techniekacademie 5e en 6e leerjaar

23/01>15/05

Tussen 23 januari en 15 mei 2019 zullen in Deerlijk opnieuw 12 workshops georganiseerd worden voor kinderen uit het 5e en 6e leerjaar.
Dit is in het kader van de Techniekacademie, een initiatief van Hogeschool VIVES en het gemeentebestuur. Met de steun van de provincie West-Vlaanderen.

Dit initiatief wil kinderen op een onderzoekende wijze laten kennis maken met techniek en technologie, en is een groot succes.

Via 12 concrete workshops worden kinderen op een unieke manier in contact gebracht met : chemie/voeding, hout, metaal/kunststof, elektriciteit, elektronica, informatica/robotica. 
Er is begeleiding door 2 techniekmentoren. Ook een actief bedrijfsbezoek in de gemeente is voorzien en een diploma-uitreiking op het einde.

Inschrijven

Inschrijven op de site: www.techniekacademie-deerlijk.be.
Het aantal deelnemers is beperkt tot 20 per groep.

Deelnameprijs

De deelnameprijs bedraagt 70 euro, materiaal en verzekering inbegrepen, en er is een fiscaal attest.
Voor het 2e kind van hetzelfde gezin is er 10 euro korting. U kan ook punten sparen via de UITpas.

Zit je dus in het vijfde of zesde leerjaar in Deerlijk? Ben je graag creatief bezig? Wil je mensen helpen en de wereld verbeteren? Kriebelt het om zelf van alles te maken, maar ontbreekt het je aan basiskennis? Dan is de Techniekacademie Deerlijk ideaal voor jou! In een leuke sfeer zal je heel wat opsteken. Je maakt kennis met gereedschap en materialen, je leert dat techniek vele gezichten heeft en je zal een aantal technische systemen maken.

 

Aangemaakt op:10/01/2019

Reactie toevoegen