Nieuws - meest recent

Als sporter maak je wat mee. Of je nu een prachtige zonsondergang ziet tijdens het lopen, een hert ziet oversteken als je aan het fietsen bent of je gewoon geweldig amuseert met een potje voetbal. Je beleeft gewoon meer. En daarom willen we graag zoveel mogelijk mensen aan het bewegen krijgen. En daar kan jij bij helpen. Door jouw sport- of beweegervaringen te delen op sociale media met de hashtag #Deerlijkbeweegt, bijvoorbeeld.

Meer info

Sportdienst, sport@deerlijk.be

09/07

In het theaterkamp maken de kinderen hun eigen voorstelling, maar ook alles wat er nog bij komt kijken: het decor, de affiches, de tickets, de kostuums, de rekwisieten ... Licht uit, spot aan, de voorstelling kan beginnen!

Waar en wanneer?

OC d’Iefte, van 9 tot 13 juli van 9.00 tot 16.00 uur

Voor wie?

Voor jongens en meisjes, geboren in 2009, 2008, 2007 of 2006

Kostprijs

120 euro

01/05

Wil je meer bewegen? Dat kan heel eenvoudig: met 10.000 stappen per dag (8.000 voor 65-plussers) beweeg je al voldoende voor een goede gezondheid. Lijkt 10.000 stappen onhaalbaar? Geen paniek, elke stap meer is een overwinning op zich, want elke stap telt!

17/05

Medioren en senioren die zin hebben in een dagje sport, kunnen op donderdag 17 mei naar Ardooie voor de sportdag ‘West-Vlaanderen blijft bewegen’. Het sportaanbod werd uitgebreid en aangepast naar de jonge senior.

Voor wie?

Voor alle 50+ers

Wanneer?

Donderdag 17 mei

Programma

Namiddag

13.00 uur: onthaal met koffie in de sporthal

13.45 uur: officiële opening

14.00 uur: start sportactiviteiten

17.30 uur: einde sportactiviteiten

Binnenkort starten er werkzaamheden rond de voetbalvelden van de Guido Gezellelaan in Deerlijk. We zullen de randen hervormen, samen met de heraanleg van de looppiste. Aangezien sommige van de geknotte Italiaanse populieren rottingsverschijnselen vertonen en dit geen duurzame bomen zijn, zullen we deze bomen in januari rooien. Daarna zullen we de monotone rand op een kwalitatieve manier herinrichten met zuilvormige eiken en inheems bosgoed als onderbeplanting.

Circuskamp, theaterkamp, voetbalkamp, avonturenkamp, paardrijden, basketbal, dansen en bewegen, trampoline, reis rond de wereld, indianenkamp, jeugdfilms, badminton, koeien melken, knutselen … Je kan het zo gek niet bedenken of er is een vakantiekamp voor.

1 reacties

Het grootste avonturenpark in de Leiestreek.

Anzegem en Deerlijk zijn het eens over een mogelijke locatie van het gezamenlijk zwembad: het Ommersheimplein in Vichte. Anzegem heeft nu een landmeter aangesteld die moet onderzoeken hoe ze het zwembad optimaal kunnen inplanten op deze locatie.