Nieuws - meest recent

Laureaten- en Kampioenenviering sportseizoen 2017-2018

Op het einde van het jaar zetten we traditioneel de meest verdienstelijke personen uit de Deerlijkse sportwereld in de bloemetjes, tijdens de viering van sportlaureaten en -kampioenen. We nodigen dan ook iedereen die van dichtbij of veraf betrokken is bij het sportgebeuren in Deerlijk uit. Op ons Feest van de Sport hoor en zie je wie de Sporttrofee 2018 krijgt. We huldigen de sportjongere, sportvrouw en sportman van het jaar.

03/01

Beginnende of gevorderde badmintonspeler? Iedereen is welkom op het badmintonkamp. De lesgevers zorgen voor spelletjes en oefeningen op jouw niveau.

Voor wie?

Alle kinderen geboren tussen 2000 en 2011

Waar en wanneer?

  • Sporthal, Vercruysse de Solartstraat 30.
  • op donderdag 3 en vrijdag 4 januari (2 dagen)
  • telkens van 9.00 tot 16.00 uur

Kostprijs

47 euro

Vanaf 1 januari 2019 zijn er nieuwe openingsuren voor het secretariaat sportdienst Deerlijk.

23/12

De Kerstcorrida zet op zondag 23 december voor de 35e maal Deerlijk op stelten. Iedereen kan meedoen, van de competitieve loper tot de eenmalige gelegenheidsloper. Staan je loopschoenen al klaar? Zijn de kuiten met heel veel zorg ingesmeerd? Heb je de voorbije maanden keihard getraind of net niet? Iedereen mag zijn kans wagen op de Kerstcorrida. 

26/09

Elk schooljaar organiseert de sportdienst samen met de Deerlijkse scholen een naschools sportaanbod op woensdagnamiddag. We proberen voor elke graad een uitdagende kalender op te stellen. 
Deelnemen is gratis, inschrijven kan je doen via je sportleerkracht op school.

 

21/12

Oproep aan alle Deerlijkse sportkampioenen

Op vrijdag 21 december huldigen we alle kampioenen van het seizoen 2017-2018 in de sporthal. Wie in een Deerlijkse club sport, zal via de club aangesproken worden. Als je een onafhankelijke kampioen bent op provinciaal niveau of hoger, en je woont in Deerlijk, dan kan je dat tot woensdag 5 december laten weten aan de sportdienst.

Meer info

Sportdienst, 056 77 73 19 of sport@deerlijk.be

 

Omdat buiten fitnessen voor de vrije sporter een enorme meerwaarde betekent voor de gezondheid, investeerde de gemeente Deerlijk in een mini outdoor fitnessaanbod in een sportief groen kader rond de looppiste naast de voetbalvelden van Guido Gezelle. We vernieuwden ook het joggingpad volledig en plaatsten nieuwe verlichting rondom de looppiste.

29/10

Wie na de superzomer maar niet genoeg kan krijgen van de coole avonturenkampen of super-de-luxe boerderijkampen, kan zich inschrijven voor een kamp in de herfstvakantie!

Oenanthe heeft voor het eerst ook een aanbod in de herfstvakantie, kinderboerderij Bokkeslot organiseert in die periode al jaren kampen.

Naast Bokkeslot en Oenanthe kan je ook nog een badmintonkamp volgen van DZ99. Keuze te over dus voor 3 dagen herfstplezier!

Wanneer?

29 - 31 oktober

Hij is er, de nieuwe Funwijzer, de folder met informatie over alle Deerlijke vrijetijds-verenigingen. De bedoeling van deze brochure is jullie wegwijs maken in het zeer ruime Deerlijkse verenigingsleven.

Kiezen tussen de verschillende verenigingen is niet zo gemakkelijk, daarom zetten we ze even op een rij. Bij de meeste verenigingen kan je je aansluiten vanaf het 3de kleuter of 1ste leerjaar.

Is je keuze nog niet gemaakt of wil je nog meer inlichtingen? Aarzel niet om de betrokken contactpersonen of de gemeentelijke dienst te contacteren.

15/10

Joggingplusclub Deerlijk organiseert voor de twaalfde keer Start to Run voor mannen en vrouwen boven de 55 jaar. Het doel is je conditie verbeteren door twee keer per week een uurtje te trainen. Wij volgen het schema van Sport.Vlaanderen, maar passen dat hier en daar wat aan de doelgroep aan. Start to Run duurt 30 weken. Door een geleidelijke opbouw slaagt bijna iedereen er in om 5 kilometer te lopen tegen eind april.

Wanneer?

Vanaf 15 oktober, elke maandag en woensdag van 8.45 tot 9.45 uur

Waar?

Sportterreinen Guido Gezellelaan