Nieuws - meest recent

De sport-, jeugd- en cultuurdienst zijn gesloten van 21 juli tot en met 15 augustus.

Vanaf 16 augustus gelden opnieuw de gewone openingsuren.

De bibliotheek blijft wel de hele zomer open!

20/07

De burensportdienst en sportdienst Deerlijk organiseren voor de tweede keer een knaller van een afsluiter van de vakantiewerking in juli. Naar aanleiding van het WK voetbal organiseren we een intergemeentelijk voetbaltornooi. We nemen het op tegen onze buurgemeenten. Kan Deerlijk de beker winnen? Daarnaast kan je ook deelnemen aan een paintball battle en baseballinitiatie. Een prachtige dag dus voor sportieve jongens en meisjes.

Wanneer?

Vrijdag 20 juli, van 9.00 tot 16.00 uur

Het einde van het schooljaar is in zicht. Twee maanden vakantie staan voor de deur! Een periode waarin kinderen een zalige tijd hebben. Een vakantiekamp hoort daar zeker bij!

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor sommige kampen. Voor een overzicht van ons aanbod en meer info moet je op onze webshop vrije tijd zijn. Daar kan je ook inschrijven.

Meer info

sport@deerlijk.be

Als sporter maak je wat mee. Of je nu een prachtige zonsondergang ziet tijdens het lopen, een hert ziet oversteken als je aan het fietsen bent of je gewoon geweldig amuseert met een potje voetbal. Je beleeft gewoon meer. En daarom willen we graag zoveel mogelijk mensen aan het bewegen krijgen. En daar kan jij bij helpen. Door jouw sport- of beweegervaringen te delen op sociale media met de hashtag #Deerlijkbeweegt, bijvoorbeeld.

Meer info

Sportdienst, sport@deerlijk.be

09/07

In het theaterkamp maken de kinderen hun eigen voorstelling, maar ook alles wat er nog bij komt kijken: het decor, de affiches, de tickets, de kostuums, de rekwisieten ... Licht uit, spot aan, de voorstelling kan beginnen!

Waar en wanneer?

OC d’Iefte, van 9 tot 13 juli van 9.00 tot 16.00 uur

Voor wie?

Voor jongens en meisjes, geboren in 2009, 2008, 2007 of 2006

Kostprijs

120 euro

Binnenkort starten er werkzaamheden rond de voetbalvelden van de Guido Gezellelaan in Deerlijk. We zullen de randen hervormen, samen met de heraanleg van de looppiste. Aangezien sommige van de geknotte Italiaanse populieren rottingsverschijnselen vertonen en dit geen duurzame bomen zijn, zullen we deze bomen in januari rooien. Daarna zullen we de monotone rand op een kwalitatieve manier herinrichten met zuilvormige eiken en inheems bosgoed als onderbeplanting.

Circuskamp, theaterkamp, voetbalkamp, avonturenkamp, paardrijden, basketbal, dansen en bewegen, trampoline, reis rond de wereld, indianenkamp, jeugdfilms, badminton, koeien melken, knutselen … Je kan het zo gek niet bedenken of er is een vakantiekamp voor.

1 reacties

Het grootste avonturenpark in de Leiestreek.

Anzegem en Deerlijk zijn het eens over een mogelijke locatie van het gezamenlijk zwembad: het Ommersheimplein in Vichte. Anzegem heeft nu een landmeter aangesteld die moet onderzoeken hoe ze het zwembad optimaal kunnen inplanten op deze locatie.