Nieuws - meest recent

21/12

Oproep aan alle Deerlijkse sportkampioenen

Op vrijdag 21 december huldigen we alle kampioenen van het seizoen 2017-2018 in de sporthal. Wie in een Deerlijkse club sport, zal via de club aangesproken worden. Als je een onafhankelijke kampioen bent op provinciaal niveau of hoger, en je woont in Deerlijk, dan kan je dat tot vrijdag 7 december laten weten aan de sportdienst.

Meer info

Sportdienst, 056 77 73 19 of sport@deerlijk.be

 

Omdat buiten fitnessen voor de vrije sporter een enorme meerwaarde betekent voor de gezondheid, investeerde de gemeente Deerlijk in een mini outdoor fitnessaanbod in een sportief groen kader rond de looppiste naast de voetbalvelden van Guido Gezelle. We vernieuwden ook het joggingpad volledig en plaatsten nieuwe verlichting rondom de looppiste.

31/10

De burensportdienst en sportdienst Deerlijk organiseren voor de vierde keer een echte sportinstuif in Waregem. Je zal kunnen zappen tussen verschillende avontuurlijke, gekende en minder gekende sporten. Voor elke leeftijdscategorie is er iets te doen! Dit is alvast een greep uit het grote aanbod: cliffhanger, lasershooting, levend voetbal, gekke fietsen, waterskiband, fietsen op rollen, panna, airtrack en maxitrampoline, alles op wieltjes, katapult, safari race, circustechnieken, urban punch wall en zwemmen.

29/10

Wie na de superzomer maar niet genoeg kan krijgen van de coole avonturenkampen of super-de-luxe boerderijkampen, kan zich inschrijven voor een kamp in de herfstvakantie!

Oenanthe heeft voor het eerst ook een aanbod in de herfstvakantie, kinderboerderij Bokkeslot organiseert in die periode al jaren kampen.

Naast Bokkeslot en Oenanthe kan je ook nog een badmintonkamp volgen van DZ99. Keuze te over dus voor 3 dagen herfstplezier!

Wanneer?

29 - 31 oktober

Hij is er, de nieuwe Funwijzer, de folder met informatie over alle Deerlijke vrijetijds-verenigingen. De bedoeling van deze brochure is jullie wegwijs maken in het zeer ruime Deerlijkse verenigingsleven.

Kiezen tussen de verschillende verenigingen is niet zo gemakkelijk, daarom zetten we ze even op een rij. Bij de meeste verenigingen kan je je aansluiten vanaf het 3de kleuter of 1ste leerjaar.

Is je keuze nog niet gemaakt of wil je nog meer inlichtingen? Aarzel niet om de betrokken contactpersonen of de gemeentelijke dienst te contacteren.

15/10

Joggingplusclub Deerlijk organiseert voor de twaalfde keer Start to Run voor mannen en vrouwen boven de 55 jaar. Het doel is je conditie verbeteren door twee keer per week een uurtje te trainen. Wij volgen het schema van Sport.Vlaanderen, maar passen dat hier en daar wat aan de doelgroep aan. Start to Run duurt 30 weken. Door een geleidelijke opbouw slaagt bijna iedereen er in om 5 kilometer te lopen tegen eind april.

Wanneer?

Vanaf 15 oktober, elke maandag en woensdag van 8.45 tot 9.45 uur

Waar?

Sportterreinen Guido Gezellelaan

06/09

Alle lessenreeksen voor 50-plussers pikken de draad op na de zomer. Heb je zin om aan je conditie te werken in groep, kom dan zeker langs op één van volgende reeksen. De lessen vinden plaats van september tot aan de kerstvakantie. Nog niet overtuigd? Volg een gratis proefles!

Omnisport

Start donderdag 6 september om 17.30 uur in de sporthal

Elke les probeer je een andere sport. Gekende sporten als netbal, basket, badminton en tafeltennis komen aan bod, maar we spelen ook wel eens een partijtje kubb.

1 137 500 euro. Dat is het bedrag dat Sport Vlaanderen als subsidie toekende voor het toekomstig zwembad aan het Ommersheimplein. Opening voorzien in het voorjaar van 2020 en de totale kostprijs bedraagt 6 013 784,43 euro (exclusief BTW). Dit bedrag delen we met gemeente Anzegem.

Joepie, vakantie!  Een periode waarin kinderen een zalige tijd hebben. Een vakantiekamp hoort daar zeker bij!

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor sommige kampen. Voor een overzicht van ons aanbod en meer info moet je op onze webshop vrije tijd zijn. Daar kan je ook inschrijven.

Meer info

sport@deerlijk.be

Als sporter maak je wat mee. Of je nu een prachtige zonsondergang ziet tijdens het lopen, een hert ziet oversteken als je aan het fietsen bent of je gewoon geweldig amuseert met een potje voetbal. Je beleeft gewoon meer. En daarom willen we graag zoveel mogelijk mensen aan het bewegen krijgen. En daar kan jij bij helpen. Door jouw sport- of beweegervaringen te delen op sociale media met de hashtag #Deerlijkbeweegt, bijvoorbeeld.

Meer info

Sportdienst, sport@deerlijk.be