SKaGeN - Watchapp: IMKE.

Gepubliceerd op Woensdag 24 maart 2021
WatchApp

Vanaf 21 april 2021, twee en een halve week lang theater op jouw telefoon.

Na het succes van ‘Emmi & Leo’ en ‘Emmi & Leo LIVE’ presenteert SKaGeN haar derde WatchApp-voorstelling: ‘IMKE.’, en die belooft een knaller te worden.
IMKE. is een WatchApp. Even fascinerend als livetelevisie, even verleidelijk als binnenkijken bij de buren, even verslavend als bingewatchen.

Het verhaal

De achtjarige dochter van de familie Vercauteren, Imke, maakt een familiechatgroep aan waar niemand op zit te wachten. Vader Alexander (Filip Peeters) verliet onlangs het gezin om met zijn minnares Marloes (Jennifer Heylen) op Malta te gaan wonen. De eigenzinnige moeder Gerda (Barbara Sarafian) trachtte daarna het gezin samen te houden, maar de twee oudste kinderen (Lynn Van Royen en Bjarne Devolder) vluchtten al snel het huis uit. De jongste telg Imke (Renée van Cauwenbergh van o.a. ‘Red Light’) probeert nu iedereen opnieuw rond de virtuele tafel te krijgen. Maar dan gaat het pas écht fout.

Volg twee en halve week lang deze spannende familiethriller, waarin de familie Vercauteren het heft in eigen handen neemt om een verdwenen familielid terug te vinden. Een race tegen de klok in een wereld vol desinformatie, onfrisse praktijken en bedrog.

Hoe het werkt

Volg dit verhaal in real time, exclusief via de speciaal ontworpen SKGN-app. Simpelweg te vinden in de App Store of de Google Play Store en dan op je mobiele telefoon! En met één druk op de knop kom je nu rechtstreeks in de populaire Virtuele Foyer terecht, waar je met andere volgers kunt napraten…
Je kan in de app zelf kiezen op welke momenten je een melding krijgt en wanneer niet. Liever 's avonds of toch in de middagpauze even gluren? Kan allemaal!

Tickets

Tickets kosten 12,50 euro en kan je hier meteen bestellen. Let op: bestel je ticket voor 21 april om 19.00 uur!