Schrijf je in voor een vakantiekamp

Circuskamp, theaterkamp, voetbalkamp, avonturenkamp, paardrijden, basketbal, dansen en bewegen, trampoline, reis rond de wereld, indianenkamp, jeugdfilms, badminton, koeien melken, knutselen … Je kan het zo gek niet bedenken of er is een vakantiekamp voor.

Het aanbod voor 2018 vind je in de nieuwe, overvolle folder vakantiekampen. Alle kampen en evenementen voor kinderen en jeugd staan erin. Alle schoolgaande jeugd ontvangt de folder op school. Je kan het aanbod bekijken op onze overzichtspagina en rechtstreeks op de webshop vrije tijd.

Inschrijven

Online inschrijven via de webshop vrije tijd kan vanaf zaterdag 27 januari vanaf 9.00 uur.

  • Online inschrijven = direct betalen via bancontact. Inschrijvingen die je niet online betaalt, komen niet terecht in het systeem en zijn dus niet geregistreerd.
  • Je kan als ouder een account aanmaken voor jezelf waarbij je jouw kinderen koppelt aan jouw account. Zo kan je makkelijker en sneller verschillende kinderen inschrijven.
  • Onze grootste tip: zorg dat je op voorhand je account nagekeken of aangemaakt hebt en je gezinsleden gekoppeld hebt.

Vanaf maandag 29 januari kan je vanaf 9.00 uur ook op deze manier inschrijven:

Fiscale attesten 2017

Als je zoon of dochter een kamp volgde in 2017, en nog geen 12 jaar is of was op het moment van het kamp, dan kan je het fiscaal attest daarvan zelf downloaden via de webshop vrije tijd. Als je aangemeld bent kan je via 'Mijn profiel' doorklikken naar 'Historiek en Overzichten'. Selecteer 'Mijn Fiscale attesten' en daar kan je dan het document downloaden en printen. Geen login gegevens of gegevens kwijt? Neem contact op met de sportdienst, we helpen je graag verder!

Meer info

Sportdienst, 056 77 73 19 of sport@deerlijk.be

 

Aangemaakt op:28/11/2017

Reactie toevoegen

Reacties