Rondleidingen langs Deerlijks erfgoed

Van Erfgoeddag - eind april - tot eind oktober is het museum élke zondagnamiddag gratis toegankelijk van 14.30 tot 18.00 uur. Niet alleen elke zondag, maar ook op iedere andere dag en uur van het jaar kunt u, na afspraak, het René De Clercqmuseum bezoeken. Reserveren kan bij het René De Clercqgenootschap vzw via 056 72 86 70 of dhaluin.dekeyser@telenet.be.

U beleeft met een enthousiaste gids-verteller-vrijwilliger een hele brok boeiende geschiedenis. In dat geboortehuis van dichter-schrijver René De Clercq, gebouwd in 1790, gaat u 200 jaar terug in de tijd. U reist naar een tijd zonder elektriciteit noch modern comfort. U gelooft uw eigen ogen niet of denkt vol nostalgie aan uw prille kinderjaren. Dit is dé ideale uitstap voor verenigingen, scholen, bedrijven, families, enzovoort.

Een gidsbeurt in het museum kost 30 euro voor groepen en duurt 1 uur. Een rondleiding in de Sint-Columbakerk, langs het retabel en in het museum kost 50 euro voor groepen en duurt 2 uur. In het museum kunnen er ook tentoonstellingen en zelfs recepties plaatsvinden. 

Alle informatie lees je via  rdc_folder_1.pdf, rdc_folder_2.pdf en via de vernieuwde website.

Aangemaakt op:01/10/2018

Reactie toevoegen