Rondleidingen langs Deerlijks erfgoed

Tip: reserveer nu alvast voor 2019!

Met een enthousiaste gids-verteller-vrijwilliger beleef je een hele brok boeiende geschiedenis. In het geboortehuis van dichter-schrijver René De Clercq, gebouwd in 1790, ga je 200 jaar terug in de tijd. Je reist naar een tijd zonder elektriciteit en modern comfort. Je gelooft jouw eigen ogen niet of denkt vol nostalgie aan jouw prille kinderjaren. Dit is dé ideale uitstap voor verenigingen, scholen, bedrijven en families.

Zelf een stukje geschiedenis meemaken

Vanaf eind april tot eind oktober is het museum élke zondagnamiddag gratis toegankelijk van 14.30 tot 18.00 uur. Niet alleen elke zondag, maar ook op iedere andere dag en uur van het jaar kan je na afspraak het René De Clercqmuseum bezoeken. Reserveren kan via 056 72 86 70 of dhaluin.dekeyser@telenet.be.

Een gidsbeurt in het René De Clercqmuseum kost 30 euro voor groepen en duurt 1 uur. Een rondleiding in de Sint-Columbakerk, langs het retabel en in het museum kost 50 euro voor groepen en duurt 2 uren. In het museum is er ook plaats voor tentoonstellingen en zelfs recepties.

Meer info

Surf naar het vernieuwde www.renedeclercq.be of vraag een digitale of papieren folder aan via de dienst erfgoed.

 

Aangemaakt op:01/10/2018