Nieuws - meest recent

Heb je je oproepingsbrief niet ontvangen of ben je hem verloren? Vraag dan een duplicaat aan bij de dienst burgerzaken in het gemeentehuis. Jouw stembrief is heel belangrijk. Je moet die immers meebrengen naar het stembureau op 14 oktober.

Uitzonderlijk open op zondag

Op 14 oktober, de dag van de verkiezingen, is de dienst burgerzaken open van 8.00 en 12.45 uur. De dienst behandelt op die dag enkel zaken die met de verkiezingen te maken hebben, zoals een niet ontvangen oproepingsbrief.

Op 14 oktober zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Als niet-Belg heb je ook stemrecht bij deze verkiezingen, op voorwaarde dat je je laat registeren als kiezer. Dit kan nog tot 31 juli.

Voorwaarden

Je bent op 1 augustus 2018:

De gemeente Deerlijk rouwt bij het overlijden van de burgemeester van Anzegem, Claude Van Marcke.

Zeer goede herinneringen aan hem. We werkten samen aan gemeentelijke dossiers...

Sterkte aan familie en gemeentebestuur van Anzegem.

Het gemeentebestuur van Deerlijk meldt het overlijden van gemeenteraadslid Toon Callewaert. Toon overleed op zondag 2 oktober na een slepende ziekte. Zijn uitvaartplechtigheid vindt plaats op zaterdag 8 oktober om 10.30 uur in de Sint-Columbakerk in Deerlijk.

Anzegem en Deerlijk zijn het eens over een mogelijke locatie van het gezamenlijk zwembad: het Ommersheimplein in Vichte. Anzegem heeft nu een landmeter aangesteld die moet onderzoeken hoe ze het zwembad optimaal kunnen inplanten op deze locatie.