Pieter Verelst

Gepubliceerd op Woensdag 13 mei 2020
24 oktober 2020
Verelst
Amai

Met keihard positivisme, knotsgekke sketches en ontroerende bespiegelingen treedt comedian en acteur Pieter Verelst de wereld tegemoet. Na het winnen van Cameretten 2016 tourde hij met zijn succesvolle debuutvoorstelling “Mijn broer en ik” (vijf sterren in De Standaard) door Nederland en België. Zijn voorstelling 'Amai' zit opnieuw vol met zijn typische humor en muzikale vondsten. Hij zoomt in op zijn generatie, materialisme, liefde, relaties, angst en wandelende takken. Want amai. Het is toch allemaal wat.

De pers over zijn vorige voorstelling, ‘Mijn broer en ik’:

‘Groot komisch acteertalent’ (Theaterkrant)
‘Briljant absurdisme … zelden was comedy zo spannend en onvoorspelbaar’ (De Standaard)
‘Veel meer dan grappig … een cabaretvoorstelling die ik niet had willen missen’ (Theaterparadijs)

Waar

OC d'Iefte

Wanneer

zaterdag 24 oktober 20.15 uur

Kostprijs

  • standaard: 14 euro
  • -26 jaar: 7 euro

 

We werken voor seizoen 2020-2021 met een reservatiesysteem, zonder al te moeten betalen. Vanaf de laatste week van augustus sturen we je een betalingsverzoek. Mochten we genoodzaakt zijn om onze zaalcapaciteit te beperken, krijgen de klanten die eerst tickets bestelden voorrang. We gaan er echter graag van uit dat we vanaf september terug allemaal samen kunnen genieten van heel wat fijne, verrassende en deugddoende voorstellingen en concerten.

Vanaf 1 juni kan je tickets reserveren aan vroegboektarief. De vroegboekkorting is geldig tot en met 14 juni. Vanaf 15 juni is de standaardprijs van toepassing. Wees er dus snel bij!

Tickets reserveren kan via