Paasvakantie op speelpleinwerking Kerekewere!

03/04>14/04

Speelplein Kerekewere! is er terug deze paasvakantie! Vanaf maandag 3 april tot en met vrijdag 14 april staan de animatoren klaar om de kinderen opnieuw een superleuke vakantie te bezorgen.

Vier keer per dag worden activiteiten aangeboden. Voor kleuters en kinderen van het lager onderwijs worden aparte activiteiten voorzien. Kinderen kunnen ook vrij spelen op het speelplein onder begeleiding van animatoren.

Leeftijd?
Kinderen zijn welkom vanaf 2,5 jaar – met schoolervaring en zonder pamper – tot 15 jaar.

Kostprijs
Je betaalt 6 euro per dag. Er wordt korting gegeven vanaf het 2e kind. Voor daguitstappen betaal je een meerprijs. Er wordt geen korting gegeven bij daguitstappen. In deze prijs is een verzekering lichamelijke ongevallen inbegrepen.

Openingsuren
Je bent welkom van 7.30 tot 17.30 uur. We vragen met aandrang deze uren te respecteren. Indien kinderen vroeger dan 7.30 uur afgezet worden of later dan 17.30 uur opgehaald worden is de speelpleinwerking niet verantwoordelijk. Zorg dat je er zeker bent voor 9.00 uur en voor 13.30 uur want dan starten de activiteiten.
Om 16.00 uur stoppen de activiteiten, maar er is opvang voorzien tot 17.30 uur.

Inschrijven
Vanaf maandag 27 maart kan je inschrijven voor de paasvakantie. Dit kan in het bureel van de sportdienst maar ook telefonisch.
Tijdens de vakantiewerking kan je elke dag inschrijven van 7.30 tot 9.00 uur, van 12.30 tot 13.30 uur en van 16.00 tot 18.00 uur. Voor deelname aan uitstappen moet je ten laatste 2 dagen voor de uitstap inschrijven. Hou rekening met beperkte busplaatsen.

Middagmaal
Ofwel kies je voor een warme maaltijd (3 euro, water en soep inbegrepen). Ofwel neem je je boterhammen mee (gratis soep). Voor een frisdrank betaal je 0.50 euro.

Wat neem je mee?
Kinderen kunnen tussen het spelen door een stuk fruit  of koek eten en een drankje drinken. In de namiddag krijgen de kinderen een fruitsapje. Sportieve of speelkledij, zonnecrème en een pet zijn geen overbodige luxe bij mooi weer. Zet duidelijk de naam van je kind op alle kledij, zo gaat dit minder snel verloren. Vergeet niet dat kinderen zich tijdens het spelen wel eens vuil kunnen maken.

Planning paasvakantie
vrijdagvoormiddag 7 april:

  • zwemmen in Waregem voor kleuter en lager (3,75 euro opleg)

Dinsdag 11 april:

  • Brielmeersen Deinze voor kleuter en lager (1,5 euro opleg) 

Donderdag 13 april:

  • bezoek kinderboerderij voor de kleuter en lager (2,50 euro opleg)

Vrijdagvoormiddag 14 april:

  • zwemmen in Waregem voor kleuter en lager (3,75 euro opleg)
Aangemaakt op:23/01/2017

Reactie toevoegen