Outdoor fitnesstoestellen aan sportterreinen

Omdat buiten fitnessen voor de vrije sporter een enorme meerwaarde betekent voor de gezondheid, investeerde de gemeente Deerlijk in een mini outdoor fitnessaanbod in een sportief groen kader rond de looppiste naast de voetbalvelden van Guido Gezelle. We vernieuwden ook het joggingpad volledig en plaatsten nieuwe verlichting rondom de looppiste.

Zowel de jonge sportievelingen als de recreatieve sporters zullen in het voorgestelde aanbod hun gading vinden. Het outdoor fitnessgedeelte is opgebouwd uit 6 toestellen, waarmee je jouw borst-, been-, rug- en armspieren kan trainen. Met duidelijke oefenborden tonen we je hoe je de toestellen correct gebruikt, zodat je vrij kan oefenen op het moment dat het je het best past.

Street workout zal vooral de jongeren aanspreken die een gedroomd six-pack willen creëren. Maar ook jonge kinderen zullen hier hun gading vinden. De plaatselijke clubs kunnen hun trainingen uitbreiden en de loper krijgt een extra stimulans om zijn stretchoefeningen uit te voeren.

Aangemaakt op:15/10/2018

Reactie toevoegen