Openbaar onderzoek RUP Deknudt-Decora

Het tweede ontwerp van Gemeentelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan (RUP) Deknudt-Decora werd voorlopig aanvaard door de gemeenteraad in zitting van 12 september 2019. Het RUP behandelt de herontwikkeling en de functieverruiming van de bedrijfssite Deknudt, de reconversie van de bedrijfssite Grafimat naar een woonproject, de ruimtelijke integratie van deze ontwikkeling in het bouwblok en de structurerende elementen en inrichtingsprincipes.

Voor dit RUP loopt er een openbaar onderzoek van 14 oktober 2019 tot en met 12 december 2019.  Het RUP vind je onderaan dit nieuwsbericht. Je kan het ook inkijken in het gemeentehuis bij de dienst omgeving. Daar kan je ook vragen stellen. Geraak je moeilijk in het gemeentehuis? Kom dan naar de infomarkt op 27 november 17.00 tot 20.00 uur in OC d’Iefte.

Bezwaren en opmerkingen indienen

Stuur jouw bezwaren of opmerkingen aangetekend naar de Gemeentelijke Commissie voor Ruimtelijke Ordening (GECORO), Harelbekestraat 27, 8540 Deerlijk. Je kan ze ook tegen ontvangstbewijs indienen aan het omgevingsloket. Bezwaren en opmerkingen indienen kan tot en met 12 december 2019.

RUP inkijken