OCMW Deerlijk werft 2 maatschappelijk werkers aan

OCMW Deerlijk werft 2 maatschappelijk werkers aan in contractueel dienstverband. Het gaat over een voltijdse functie met een contract van onbepaalde duur.

Functie

Als deskundige RMI (recht op maatschappelijke integratie) sta je binnen de sociale dienst in voor de opvolging van de regelgeving met betrekking tot het recht op maatschappelijke integratie en de toepassing daarvan binnen het lokaal bestuur. Je maakt deel uit van het team van de sociale dienst. Leefloondossiers, dossiers schuldhulpverlening en vreemdelingendossiers behoren tot je takenpakket.

Voorwaarden

  • houder zijn van een diploma van maatschappelijk assistent of bachelor in de sociale gezondheidszorg (een bachelordiploma of een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs)
  • in het bezit zijn van een geldig rijbewijs van minstens categorie B

Selectieprocedure

De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk en mondelinge gedeelte en een assessment. We leggen een wervingsreserve aan van 3 jaar.

Datum indiensttreding

Zo snel mogelijk

Ons aanbod

Een boeiende en uitdagende functie, een vast loon (salarisschaal B1-B3) in een stabiele en aangename werkomgeving, maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer voor woon-werkverkeer, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering …

Interesse?

Stuur je kandidatuur samen met je CV, een kopie van je diploma, rijbewijs, identiteitskaart en een uittreksel uit het strafregister van maximaal 3 maanden oud aangetekend naar het college van burgemeester en schepenen, Harelbekestraat 27, 8540 Deerlijk of mail ze naar personeel@deerlijk.be. Je kan jouw kandidatuur ook persoonlijk komen afgeven bij de personeelsdienst tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. Solliciteren en alle gevraagde documenten indienen kan tot 24 oktober om 12.00 uur.

Meer info

Lees de uitgebreide functieomschrijving.

Aangemaakt op:10/10/2018

Reactie toevoegen