Nele Goossens - Dag Janine & Dag José

16/09

De gevierde, zeer vinnige, nooit op haar mondje gevallen cabaretière Nele Goossens heeft een beslissing genomen. Na drie jaar heeft ze de knoop doorgehakt. Ze heeft een huis gekocht! In haar ogen een echte villa, maar wél eentje met wat werk aan. Niet erg! Nele voelt zich best lekker tussen het grove werkvolk. Zij doet zelfs zij eigenhandig enige cementmolens sneller draaien.

Ze werkt hard om de boel in te richten naar een eigengemaakt paradijs. Een totaal nieuw leven! Maar.... durft zij nu ook een bezoek te brengen aan de nieuwe kruidenier? De nieuwe bloemist? En die eigenaardige buren, Janine en José. Zou ze het wel aandurven om hen uit te nodigen op haar housewarmingparty? Gedaan met die oppervlakkige smalltalk. Maar is de wereld wel klaar voor het ware, diepzinnige gesprek?

‘Dag Janine en dag José’ is Neles derde zelfgeschreven onewomanshow. Het is een luchtige vertelling over het leven van alledag maar met onderliggend een noodkreet naar een integer bestaan. Grappig, snel en gevarieerd, maar ook een tikkeltje literair. Herkenbaar voor wie zich in deze jachtige wereld een beetje een houvast bijeen droomt.

Waar en wanneer?

OC d’Iefte, zaterdag 16 september om 20.15 uur

Tickets

  • basis: 14 euro
  • 60+: 12 euro
  • -26: 9 euro

Meer info

Cultuurdienst, 056 71 89 81, www.deerlijk.be/cultuur

Aangemaakt op:13/06/2017

Reactie toevoegen