N36 tijdelijk dicht voor fietsersbrug

Op maandag 16 april starten de werken op de N36 ter hoogte van de Gaversstraat voor de bouw van de fietsersbrug over de N36. Die werken zullen voor zware verkeershinder zorgen.

Er zal geen verkeer mogelijk zijn op de N36 in de richting van Roeselare van 8.30 tot 13.00 uur tussen de Stationsstraat en de Kortrijkse heerweg. Dan plaatst de aannemer de signalisatie om het verkeer tijdens de geplande werken in goede banen te leiden. We voorzien voor een tijdelijk omleiding via de Stationsstraat en Harelbekestraat.

Verkeer over minder rijvakken

Vanaf maandagnamiddag 16 april moet het verkeer op de N36 ter hoogte van de Gaversstraat in beide richtingen de rijvakken richting Roeselare gebruiken. De richting van de E17 gebruiken we voor de opbouw van de fietsersbrug. Er is ook een omleiding voorzien voor de fietsers via de Europalaan en Kortrijkse heerweg. Zonder vertragingen duren de werken en deze verkeerssituatie tot 13 juli.

Later volledig dicht

Tijdens de periode van de werken zal de N36 een weekend lang volledig gesloten zijn. Momenteel is nog niet bekend in welk weekend dit zo zal zijn. Van zodra die informatie bekend is, zullen we ze communiceren.

Omleiding op 16 april van 8.30 tot 13.00 uur

(Klik op afbeelding voor grotere weergave)

Omleiding vanaf 16 april om 13.00 uur

(Klik op afbeelding voor grotere weergave)

Aangemaakt op:11/04/2018

Reactie toevoegen