Nieuws - meest bediscussieerd

In het najaar van 2018 verandert ons parkeerbeleid. Er komt onder meer een blauwe zone.

5 reacties

Er geldt een parkeerduurbeperking in enkele straten en parkings in het centrum van Deerlijk. Er zijn blauwe zones en ook 24 parkeerplaatsen waar je maximaal 30 minuten mag parkeren.

3 reacties

Vanaf maandag 5 november start de gemeente met de aanleg van een nieuwe riolering in de Klijtstraat ter hoogte van de spoorwegovergang. De werken zullen normaal afgewerkt zijn voor het begin van de kerstvakantie.

Omleiding

Tijdens de werken is er geen doorgaand verkeer mogelijk. Er is een omleiding voorzien via de Wafelstraat en de Olekenbosstraat.

2 reacties

Als jij je afvraagt waarom de gemeente jouw straat niet of later strooit, terwijl we dat wel doen in andere straten, dan is dat een gevolg van het strooiplan. Met dat plan maken we de wegen en fietspaden zo snel en efficiënt mogelijk ijs- en sneeuwvrij aan de hand van een weldoordachte aanpak.

2 reacties

In de week van de mobiliteit werden wandelpools naar de scholen vanuit verschillende vertrekpunten getest. Omdat ze een groot succes zijn, blijven de wandelpools het volledige schooljaar bestaan. Met een wandelpool kan jouw kind vanop een centrale vertrekplaats in groep en onder begeleiding veilig naar school wandelen.

1 reacties

In samenspraak met wijkwerkorganisator W13 en de collega’s van OCMW Anzegem, gaat OCMW Deerlijk over tot aanwerving van een wijkwerkcoach/trajectbegeleider. Het gaat om een combinatie van 2 halftijdse functies met tewerkstelling in Deerlijk en Anzegem.

Datum indiensttreding

  • halverwege juli 2018

Ons aanbod

Een vast loon in een stabiele en aangename werkomgeving, maaltijdcheques, fietsvergoeding …

1 reacties


(Klik op de afbeelding voor een grotere kaart)

Op maandag 27.11.2017 start de aannemer met de aanleg van de voetpaden in de verkaveling Bistierland. Daar waar de woningen afgewerkt zijn, zullen de voetpaden aangelegd worden. De werken zullen als volgt gebeuren:

1 reacties