Nieuws - meest bediscussieerd

13/11
7 reacties

In het najaar van 2018 verandert ons parkeerbeleid. Er komt onder meer een blauwe zone.

5 reacties

Er geldt een parkeerduurbeperking in enkele straten en parkings in het centrum van Deerlijk. Er zijn blauwe zones en ook 24 parkeerplaatsen waar je maximaal 30 minuten mag parkeren.

3 reacties

Als jij je afvraagt waarom de gemeente jouw straat niet of later strooit, terwijl we dat wel doen in andere straten, dan is dat een gevolg van het strooiplan. Met dat plan maken we de wegen en fietspaden zo snel en efficiënt mogelijk ijs- en sneeuwvrij aan de hand van een weldoordachte aanpak.

2 reacties

Vanaf maandag 5 november start de gemeente met de aanleg van een nieuwe riolering in de Klijtstraat ter hoogte van de spoorwegovergang. De werken zullen normaal afgewerkt zijn voor het begin van de kerstvakantie.

Omleiding

Tijdens de werken is er geen doorgaand verkeer mogelijk. Er is een omleiding voorzien via de Wafelstraat en de Olekenbosstraat.

2 reacties

De MIA’s openen met ‘Verover Mij’, zijn Radio 2 Zomerhit 2018. Hij gaat naar huis met maar liefst 5 begeerde hoofdprijzen. Het was een mooi vervolg op een tweede album (‘Dertig’), bijna goed voor tripel platina. Een drukke festivalzomer, tal van hits en als kers op de taart twee tot de nok gevulde verjaardagsconcerten in het Sportpaleis. Je raadt het al: we hebben het over Niels Destadsbader. Na meer dan 10 jaar carrière als acteur, presentator en zanger heeft Niels Destadsbader in de loop der jaren zowat alle Vlaamse harten veroveroveroverd, zoveel is zeker.

1 reacties

In de week van de mobiliteit werden wandelpools naar de scholen vanuit verschillende vertrekpunten getest. Omdat ze een groot succes zijn, blijven de wandelpools het volledige schooljaar bestaan. Met een wandelpool kan jouw kind vanop een centrale vertrekplaats in groep en onder begeleiding veilig naar school wandelen.

1 reacties


(Klik op de afbeelding voor een grotere kaart)

Op maandag 27.11.2017 start de aannemer met de aanleg van de voetpaden in de verkaveling Bistierland. Daar waar de woningen afgewerkt zijn, zullen de voetpaden aangelegd worden. De werken zullen als volgt gebeuren:

1 reacties