Lokale Helden zijn terug van (nooit) weggeweest…

26/04

Op vrijdag 26 april komen onze Deerlijkse Lokale Helden terug van (nooit) weggeweest. Na succesvolle edities in 2015 en 2017 organiseren de Deerlijkse jeugd- en cultuurdiensten opnieuw een avond vol lokaal muziektalent.

Tijdens de eerdere edities bezetten we telkens een unieke locatie, en dat is voor dit jaar niet anders. We trekken naar een verborgen loods in het centrum van Deerlijk. Bij mooi weer palmen we de koer voor de loods in en gaan de optredens door op de podiumwagen.

De eerste band is Delver. Hun rasechte gitaarmuziek wordt probleemloos vertaald in energetische riffs en geeft je zin om te bewegen. Een sterke livereputatie hebben deze mannen dan ook al meermaals alle eer aan gedaan.

Daarnaast hebben we ook een band te gast die al meermaals hun kunnen toonde op Deerlijkse podia. De drie vrienden van Café des Sports geven nogmaals het beste van zichzelf en slepen iedereen mee met toegankelijke, West-Vlaamse popsongs. Ambiance gegarandeerd! 

Tussen de bands door debuteren ook enkele dj’s. Sinds dit schooljaar wordt de richting ‘dj’ aangeboden door de academie van Harelbeke, afdeling Deerlijk. Op Lokale Helden zullen deze nieuwbakken dj’s voor de eerste keer hun kunnen tonen aan het brede publiek. Wij zijn benieuwd, zij ongetwijfeld ook… 

De derde band verwierf naam en faam met hun vorige album en mocht er zelfs mee op tournee in het Verenigd Koninkrijk. De naam Highway Jack doet dan ook ongetwijfeld wel wat belletjes rinkelen. Hun krachtige gitaarmuziek gaat gepaard met een stevige livereputatie. We liegen niet, kom het zelf ervaren op 26 april...

De laatste band maakte nog maar in september hun podiumdebuut op de Fancy Fair: Scout. Ze brengen covers, zorgen voor heel wat meezingmomenten en laten niemand onbewogen, letterlijk dan.

Toegang

  • volledig gratis

Locatie

  • ingang blauwe poort naast Vromant nv (Paanderstraat 35 - Deerlijk)
Aangemaakt op:21/03/2019