Les Bandits De Belleville

17/11

GRATIS POP-UP CAFECONCERT!

Les Bandits De Belleville is een gepassioneerd kwintet dat gipsy muziek in al zijn vormen aan bod laat komen. Ze brengen een uiteenlopend repertoire van eigen werk en standards, een mengeling van gezongen nummers in verschillende talen, aangevuld met enkele instrumentale stukken. Pompende tempi, zwoele melodieën, swingende tokkellijnen, sexy grooves, virtuoze solo’s en vooral veel sfeer is waar je je aan kan verwachten!

Hun stevige live-reputatie deden ze alle eer aan op onder andere Brussel Jazz Marathon (grote markt van Brussel), Sfinks Mundial, Honky Tonk Jazz club, Dranouter Festival, Labadoux, Copacabana en meer. Hun nummer 'Ya No Bailo' werd opgepikt door Radio 1 en was vaak te horen in 2015. Hier voor jou de bandieten: Margot De Ridder op zang, Florian De Schepper en Jonas De Meester op manouche gitaar, Pablo Golder op diatonische accordeon en Jelle Van Cleemputte op contrabas. 

Tickets

Dit is een gratis pop-upcaféconcert! We richten het buurthuis in als een gezellig pop-upcafé, waar je bij een drankje kan genieten van het optreden van Les Bandits de Belleville. 

Wanneer?

Vrijdag 17 november om 20.15 uur

Waar?

Buurthuis de Statie, Sint-Jozefweg 15

Aangemaakt op:13/06/2017

Reactie toevoegen