Kunstmuur d'Iefte met Hilde Michels

21/11>15/12

Waar en wanneer?

OC d'Iefte van 15 november tot 15 december 

Interview Hilde Michels: 

Waarom en wanneer ben je begonnen met je creatief zijn?

Ik ben reeds een twintigtal jaren aangesloten bij de kunstgroep Magenta. Na het regelmatig bezoeken van tentoonstellingen kreeg ik erg veel zin om toch zelf van start te gaan. Beginnend met kleine werkjes in pastelkrijt en verder evoluerend met olieverf op groter formaat waar ik mij het best kan in vinden en uitleven. Abstracte creaties waar grof en fijn zand de onderlaag van mijn werk bepalen en daarboven laag op laag kleurrijk zijn afgewerkt.

Wat doe je het liefst, schilderen of beelden maken?

Sedert de oprichting van keramiekgroep Terra ben ik ook daarbij aangesloten waar ik mij kan uitleven in het kneden van de klei tot leuke kopjes. Ik heb me ook eens gewaagd aan de draaitafel om sierschalen te maken, afgewerkt met glazuur, is best leuk maar ik heb nog vele uren te gaan!

Hoe reageer je op de mening van anderen?

Ik kan daar best mee om, je kan er altijd iets van meedragen, maar tenslotte doe ik toch waar ik me best bij voel. Creaties met structuur, mij kleurrijk kunnen uitleven in abstractie en het wekelijks samenkomen met een leuke groep creatievelingen. daar doe ik het voor.

Verkoop je veel werken?

Och, ik doe dit gewoon omdat het leuk is, maar als ik een kunstwerk bij vrienden, kennissen en/of onbekenden thuis mag etaleren is dat mooi meegenomen. Hopelijk kan de kijker in d’Iefte evenzeer genieten van mijn abstracte creaties.

Aangemaakt op:21/11/2017

Reactie toevoegen