Koop lokaal, koop bij mij

Gepubliceerd op Vrijdag 15 mei
Koop Bij Mij en win

Doe mee en win bij de deelnemende handelaars, van 1 juni tot en met 30 juni!

Met de Koop bij mij-actie willen Unizo Deerlijk en de gemeente Deerlijk benadrukken dat het belangrijk is om lokaal te kopen. Zo willen we het behoud van de Deerlijkse zelfstandigen garanderen. Op sociale media lees je soms berichten dat het jammer is dat een winkel zijn deuren sluit, terwijl veel mensen meer en meer bij buitenlandse internetwinkels bestellen of hun aankopen vooral doen bij de grote winkelketens. Blijf dus niet bij de bestelde pakjes zitten, koop lokaal en maak kans op mooie prijzen!

Prijzenpot

De hoofdprijzen van deze actie zijn enkele waardebonnen van 200, 100 en 50 euro en vele waardebonnen van 20 euro. Hoe meer deelnemende winkels, hoe groter de prijzenpot en hoe meer winnaars! We rekenen op een prijzenpot van 10.000 euro of zelfs meer. Onder de deelnemende handelaars verloten we nog eens Deerlijkse restaurantbonnen.

Lijst deelnemende handelaars

Meerdere trekkingen

Er zijn meerdere trekkingen tijdens de maand. We verdelen de deelnemers in 2 groepen voor de tussentijdse trekking:

  • Eerste trekking: 10-11 juni (bij helft van de handelaars)
  • Tweede trekking: 17-18 juni (bij andere helft van de handelaars)
  • Eindtrekking: 8 juli

De winnaars maken we bekend in de week van 13 juli.

Uitreiking prijzen

Unizo levert de waardebonnen aan huis. Als je niet thuis bent, zal je ze achteraf kunnen ophalen in het gemeentehuis. De restaurantbonnen voor de deelnemende handelaars zal Unizo ook aan huis leveren.